- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van, de nekem különösen fontos hogy az üzemideje 500 nap vagy 5év legyen 100/100 állapotban
Nem akarok problémát idő előtt amiatt, mert véletlenül rosszul lett valami beállítva, rossz helyre van dugva, alacsonyabb vagy magasabb volt a hőmérséklet, stb.Lehet nehéz eset vagyok, de valahol mámorító érzés előszedni nosztalgiából olyan adatot amit már 12éve csináltam és még mindig meg van. Ilyen üzembiztonságot sztem csak úgy lehet elérni, ha az ember képletesen is de kinyalja a seggét a HDD-nek.
Na de hogy újra borzoljam a kedélyeket, a napokban újabb problémát fedeztem fel pont ebben a fórumban kutakodva:
Egy alig 2hónapos WD1003FZEX kondíciója ismeretlen okból csökkenni kezdett. Egy válasz szerint a problémát az alaplap is okozhatja.
Ugyan nem derült ki de lehet kiderítem mikor vette az illető az alaplapját. A hír szerint 2011 februárja után már javított alaplapokat adtak ki.Abban bízok, hogy én 2011decemberében már biztos hogy jó alaplapot kaptam kézhez. Vicc az egészben hogy az előző HDD trió SATA3 porton lógott amit ha volt nekem is gyári hiba egyáltalán nem érintett. Most csak az SSD van SATA3-on, a két FZEX meg a SATA2-őn. Ha jól sejtem a BIOS upgrade ez esetben semmit nem ér, mert attól még a SATA2 vezérlő ugyanúgy meghibásodhat miután már túláramot szivárogtatott és esetleg emiatt megsérült a HDD. Szóval jó ez a buli
Annyiban könnyít a helyzeten hogy 3év alatt már sztem tönkrement volna a SATA2, de mivel jól működik a két HDD, és az ODD is ez arra utal hogy még működik
Még egy lényeges kérdés, az AHCI driver. SSD miatt nem javasoltak chipset drivert rakni mert a Windows alap AHCI drivere biztosan kezeli a TRIM parancsot. Ez a megoldás befolyásolhatja valamilyen szinten a HDD-k hosszútávú működését, vagy megfelelő a mostani állapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest