- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Így van, de nekem különösen fontos hogy az üzemideje 500 nap vagy 5év legyen 100/100 állapotban
Nem akarok problémát idő előtt amiatt, mert véletlenül rosszul lett valami beállítva, rossz helyre van dugva, alacsonyabb vagy magasabb volt a hőmérséklet, stb.Lehet nehéz eset vagyok, de valahol mámorító érzés előszedni nosztalgiából olyan adatot amit már 12éve csináltam és még mindig meg van. Ilyen üzembiztonságot sztem csak úgy lehet elérni, ha az ember képletesen is de kinyalja a seggét a HDD-nek.
Na de hogy újra borzoljam a kedélyeket, a napokban újabb problémát fedeztem fel pont ebben a fórumban kutakodva:
Egy alig 2hónapos WD1003FZEX kondíciója ismeretlen okból csökkenni kezdett. Egy válasz szerint a problémát az alaplap is okozhatja.
Ugyan nem derült ki de lehet kiderítem mikor vette az illető az alaplapját. A hír szerint 2011 februárja után már javított alaplapokat adtak ki.Abban bízok, hogy én 2011decemberében már biztos hogy jó alaplapot kaptam kézhez. Vicc az egészben hogy az előző HDD trió SATA3 porton lógott amit ha volt nekem is gyári hiba egyáltalán nem érintett. Most csak az SSD van SATA3-on, a két FZEX meg a SATA2-őn. Ha jól sejtem a BIOS upgrade ez esetben semmit nem ér, mert attól még a SATA2 vezérlő ugyanúgy meghibásodhat miután már túláramot szivárogtatott és esetleg emiatt megsérült a HDD. Szóval jó ez a buli
Annyiban könnyít a helyzeten hogy 3év alatt már sztem tönkrement volna a SATA2, de mivel jól működik a két HDD, és az ODD is ez arra utal hogy még működik
Még egy lényeges kérdés, az AHCI driver. SSD miatt nem javasoltak chipset drivert rakni mert a Windows alap AHCI drivere biztosan kezeli a TRIM parancsot. Ez a megoldás befolyásolhatja valamilyen szinten a HDD-k hosszútávú működését, vagy megfelelő a mostani állapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest