Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Doky586 #36879 üzenetére
Csak egyszer volt formázva a vinyó még 2009-ben és van olyan adat ami azóta rajta van amit max olvastam de nem módosítottam. Win8.1-en nincs már kis ablakos hibakereső. Ha rámegyek a meghajtóra és ellenőrzés akkor kb 4mp múlva közli, higy a windows nem talált hibát a fájlrendszerben. Ha mégis futtatom akkor pedig 10mp alatt végez. Éjszaka futattam a vinyón először a chkdsk /f /r parancsot. Szerencsére nem talált semmit. De akkor ezzel most felfrissült a komplett lemez mágneses felülete?
2évig egy olyan külső dokkolóban ment ami nem szolgáltatott SMART adatokat így max a felületi teszt maradt. Most márt SMART kompatibilis rackben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 980 PRO 500GB nvme ssd eladó
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest