Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Saltwater #36821 üzenetére
Majd ha a kereső rendszerek nem TXT hanem FLV alapúak lesznek, és a szöveget ott is megtalálják, akkor elhiszem. Egyébként kifakadásom általános volt, mert híreket sem lehet olvasni, azt is nézni kell az utóbbi időben. Így sajnos kevesebb információ jut el hozzám, mert nincs időm ülni, és nézni, hanem szeretnék gyorsan olvasni. Ja, hogy az nekem jobban megy, mert sok száz könyvet olvastam ki és régen az egy órai oldalszámom 100 körül volt és nem 5-6 környékén mint a mai ifjúságnak? Értem. Itt lehet az ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- BIOS topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest