Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
válasz
liksoft
üzenetére
No, akkor most már ezt is tudom.

Külső vinyóknál mindig kínosan szoktam ügyelni, hogy engedje eltávolítani, valóban nem jönne jól egy kis adatvesztés. Ha nem hagyja, inkább mindig újraindítom a gépet (azért szerencsére ritkán kell).(#36072) Csabi1984: Nekem még nem volt vele gondom, mint ugyanitt feljebb is írtam, kikapcsolás előtt mindig el kell távolítani a tálcán levő kis ikonnal. Én azért használok pár lemezt így, mert filmek, fényképek stb. van rajtuk, amiket nem használok folyton, ezért felesleges, hogy menjenek egyfolytában. Csak akkor kell bekapcsolni, ha tényleg akarsz róla valamit.
Javaslom a WhereIsIt (vagy hasonló) progit, beszkenneled, mi van rajta, és bármikor meg tudod nézni (ha keresel valamit pl.), hol található anélkül, hogy bekapcsolnád mindegyik külső HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest