- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
válasz
liksoft #3580 üzenetére
Ezek közűl mennyit tudok kideríteni magamtól?
Azt tudom, hogy ilyen volt már amikor csak egy windows volt rajta. Ezzel azt akarom mondani, hogy a spec program talán ki van zárva. FS: NTFS
OandO Defrag mutat belőle 36 gigát ott az ilyen lefoglalt (Res. for MFT) kb. 10%
HD Sentinel 80 gigásnak írja de partícióknál ő is csak annyit lát mint az OandO vagy akármi.
Windowsban ha rámegyek arra, hogy formázás csak 36Gb-t választhatok.
HD Tach-ban szerintem jól teljesít: Avg Read: 65mb/s RandAcc.: 13,4 BrstSpeed: 207mb/s (ezt azért írtam, hogy nem lehet sztm komoly hardveres vagy csatlakozási defektje)
Szóval úgy néz ki, hogy akármelyik program nézi a hardver tulajdonságokat 80gb-t ír, de az összes csak 36Gb-t ér el belőle.
Amiket írtál abból, hányat tudok kizárni magamtól? (vinyó kiszedése nem akadály, ha így a jumpert megtom nézni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest