- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
rigo88 #31635 üzenetére
Elég magas a CRC Error Count, szóval lehet, hogy minden mástól függetlenül kábelt is cserélhetnél, ha nem elég megigazítani a csatlakozót és mostanában is nőtt ez az érték.
Én ma sakkoztam ki, hogy melyik kábelem a hibás. Újra átnéztem mindent, és egyiken látszott a fejénél, hogy kicsit mint ha meg lenne törve. Megfeszítettem, és széthúzódott az egész (a fej lejött a külső szigetelésről, a fémszálak pedig kihúzódtak belőle). De úgy, hogy minden ér egyforma hosszúságban szakadt el. Szerintem gyártási hiba lehetett, mert nem emlékszem, hogy éjt nappallá téve hajlítgattam vagy ajtót zárogattam volna rá, csak előhúztam a dobozból, mikor legutóbb egyel több kellett vagy egyenes helyett 90˙-os fejű kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest