- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
liksoft #22902 üzenetére
Megyek szlovákokhoz HDD-ért.
A DVD-nek is ez lett a sorsa. Magyar ár feléért házhoz hozzák. Érdekel hogy mennyit keres rajta? NEM! Megfizethető. PONT.
Most vettem BD-R lemezt 520 Ft jó minőség. Itthon 1000-1500-3000-ért ki veszi meg?Egyébként ez a artisjus-os téma kb 1 hónapja volt a TV-ben, valami küldött gyűlés kapcsán.
Kiváncsi lennék hogy mennyit fizetnek a frissen letöltött Shakira 30. nagylemeze után Shakirának! Merthogy magyar zenéhez elvből nem nyúlok.!!!
Vagy mondjuk az eladott lemezek arányában állapítanám meg a jogdíjakat.
Most néztem, olyan emberek vannak a küldöttek között -reprezentálva a magyar könnyű zenét- akinek a nevét még nem is hallottam.Vicces, hogy pl egy bank a kis raides fűzérek darabja után 5-10000 Ft-ot fizet -elvileg - pl.
Korda Gyuri bácsinak vagy valami depis EMO-s ifjú titánnak!Bocs az offért! Befejeztem.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest