Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Semmit sajnos.
Eloszor low level format progival probaltam formazni 17.xxx.xxx byteig format errorokat ontotta magabol offsetenkent, onnantol 203.xxx.xxx byetig seek error volt.
Kiirta a vegen a formazas sikerult, de eltunt a vinyo, reboot utan latszott nem sikerult megse.HDD Sentinelt itt raktam fel, felismerte, 0%-ot irt kondiciora, 5 reallocated sector count, 2555 hibas szektor amit athelyzett, 9 gyenge.
Utana probaltam a Acronis programjat, az semmit nem tudott kezdeni vele, azt irta ki CHKDSK kellene (ugye azt nem tudtam tegnap futtatni CMD-bol mert RAW disknek latta).
Ezek utan a vinyo eltunt, es mostmar BIOS-on kivul sehogy nem sikerult lathatova tenni, Hard Disk Sentinel egy ?-es vinyot ir minden fele adat nelkul.Ugytunik a rack magaval rantotta az orok vadaszmezokre a vinyot, kb. 4 eves volt, 100%-os volt mikor par honapja neztem gepben (a rack nem tamogatja SMART funckiot USB keresztul)
Ha van meg otlet az johet

Koszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi