Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
laciakos
üzenetére
Tanulj meg angolul és ne büntess az ilyen forditóprogramos halandzsával.
Másrészt a DVDiró nem HDD. Ergó, offtopic vagy egy kicsit.
..és azért, hogy haladjunk: Távolitsd el a virtuális CD-s progikat mert nálam ez okozott problémát. /alcohol, daemon és társai/ Lehet nyersanyag és iró hiba is.
Ha nem jó igy a dvd-s topicban a következők megjelölésével érdeklödj:
OS tipusa, iró tipusa, szoftver tipusa, verzió száma, FW száma, milyen lemez, mennyi adat.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
HDD függően szoftveresen lehet csökkenteni a zajt a teljesitmény rovására.
A házba is lehet zajcsillapitást alkalmazni. Lehet hogy ez megoldja, ha a ház viszi a rezgést.
Ne csomagold - dobozold be! A hűtés lételeme.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Kevinmaster
üzenetére
A sentinel irja, de gyártó specifikus, hogy mikortol garis.
Ráadásul nem fogadják hivatalos-hitelesnek a sentinelt a nagykerek.
HDD gyári teszt progijával is nézd meg. Arra már hivatkozhatsz.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy a FW frissitésért nem fizetnék semmit. /max 2-3e Ft/.
Ha nem értesz hozzá akkor meg a piac diktálja. Amennyiért megoldják, annyi az ára.
Hiába tartom irreálisnak a 30e FTot ha senki sem csinálja meg olcsobban.
Továbbra is az az alapkérdés, hogy mennyit ér az adatod neked?
Komplett megoldást kérnék, mert könnyen lehet hogy a FW frissités nem segit. Akkor viszont mutogathatsz, veszekedhetsz. Ráadásul közel sem biztos hogy arányos lesz a költség növekedés ha részletenként csináltatod.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Jimmy Clark
üzenetére
Progik mit mondanak a vinyóról?
Adatmentésre reális az összeg. Egy FW frissitésre nevetséges.
A FW frissités nem valószinű megoldás.
Ki és hogy szakérttete igy meg?Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Az USB 3 már gyors. Ha az adatlapod kitöltenéd akkor tudnám milyen a procid.
A 4-5 óra túlzás lehet egy átlagos /P4 3Ghz-tól/ gépnél. AÍz elszállás az urban legend. Különben a microsoft helyett most az APC-t, vagy hasonlót tisztelnénk igy.
Ha nem P3-ad van akkor add meg neki ami jár! Ennyi idő alatt már rég kész lenne.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Buko01
üzenetére
Csak ebben a topicban vagy 100x van hogy NO PM!
A problémádról. Particiós tábla sérült nagy eséllyel.
Ezt újra lehet épiteni elvileg. Valószinüleg nem vagy tapasztalt ezért feltétlenül az adatmentést javaslom elöször. Itt találsz róla bövebbet.
Igen! Sajnos még egy vinyó ildomos hozzá és akkor már egyből simán átalakithatod a particiókat izlés szerint.
Kb. ennyit a rossz hírekről.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
aclandiae
üzenetére
Én ezt mind tudom! De hát én csak a tényeket közöltem!

Megprobálhatod G-től C-ig átmozgatni a particiókat.
Elvileg mennie kéne, de -sajna- fogadni mernék rá, hogy valami baki lesz.
Sokkal jobb lenne, ha lenne adat az adatlapodon és/vagy leirtad volna a particiókat.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
aclandiae
üzenetére
Sehogy. Csak egymás mellettieket tusz összevonni.
Fokozott az adatvesztés kockázata!
Illetve ha adattal telit akarsz modositani akkor legelább az adat mennyiség 50%-a kell szabadhelybe a partición.
Summa: Nem javaslom, inkább telepitsd újra ha teheted. Kétségtelen, a vinyót le kell meneteni, de úgye egyébként is van mentésed róla!
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Foximaxi101
üzenetére
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
the dealer
üzenetére
A drive kábelei jók? Gépbe berakva is ilyen a HDD?
Sentinel SMART adatok is jók?Szerintem...
-
Imco
őstag
Ezt is megválaszoltam egyszer már.

Egyszer itt fejtettem ki.
Az alapvető problémád, hogy már a lappal illetve a via chippel is baja van a w-nek. Innentől viszont esélyed sincs korrektül hibát keresni. Akár lehet hogy rossz a w is, de lehet hogy csak az ember bénázott vele. Viszont azzal a lappal semmiképpen sincs esélyed.Szerintem...
-
Imco
őstag
Közben unatkoztam!

A 3. a donor a seagate.
Légyszi nézz rá!Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Teljesen tanácstalan vagyok.
A Noti a saját vinyójával nem megy! Mistikus! Müködött mikor letöröltem.
Az én gépemben felmegy rá a W7. A notiban egy másik toshiba vinyóra simán megy a W7, hibátlanult müxik. Ue. áttükrözve a saját vinyójára /simán mennie kéne/ instabil, akad! Sentinel szerin minden OK.
Visszadom a prakszisomat!
Nyomni kéne egy irás tesztet neki, csak már nincs kedvem hozzá!
Lehet éjjel még neki esek és holnap beszúrom a sentinel smartját, hátha Te többet látsz.Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Liksoft! Légyszi szakértsd már meg!
Itt a lényeg. Seagate 160 GB 2.5" SATA vinyó. Hp laptopba van és emiatt felmerült hogy a laptophoz és/vagy a vistához is kötve van. Gyakorlatilag mindent kilöttem. USB rackba tettem ezt a vinyót, tükröztem rá egy másik OS-t, formáztam többször, másik gépben is w7-tel is.
A saját notijában rendszeresen elszáll a telepités 40% körül. Most betettem egy 80 SATA HDD-t és felment rá simán a W7. Épp ezt probálom rágépészkedni a másik vinyóra kinomban.
Létezik hogy valahogy összevannak rendelve? Van rajta egy HP 463646-001 szám, a gyári cimkén, ami erősiti a gyanum hogy valami köze lehet a laptophoz.Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Hi!
Teljesen igazad van.
Mivel unom ezért szoktam tőmondatban talán kissé flegmának tünően válaszolni.
Ha nem teszem akkor még UP is lesz rá és én/mi leszünk a "szemét" a segitőkészség hiánya miatt.Ábrándoztam róla, hogy a pl. 15555 hszben összeszedem a gondolataim és akkor csak a hsz számát linkelném. Mivel a hsz nem szerkeszthető, a technika meg halad, előbb utóbb az 1. hsz sorsára jutna. A fejlesztői oldalról a kényszert a látogatásra valahol megértem, mert érdeke hogy kattogtasson a jónép hisz ez reklám bevétel.
De egyrészt nem biztos, hogy fajsúlyos tényező vagyok a döntéshozásban, másrészt mint irod is ezt a felvetést más már megtette helyettem és még sincs változás.
Mivel a fentiek miatt értelmetlennek tartom a levelezést a fejlesztőkkel ezért inkább az erre forditandó energiát a tőmondatos, kissé flegmának tünő levelezésre forditom.
Megjegyzem, adtál egy jó ötletet. Ősszeszedem egy lapra ezeket a dolgokat, és linkelem azt az egy oldalt a saját portámról. Bővithető, javitható. Egyébként ez neked is mododban áll azt hiszem!

Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Nightdragon
üzenetére
Nem akarok tuning vitába belefolyni.
Egy jól megépitett rendszernél kár ilyen furmánykodásba kezdeni.
De ha már igazán javitanál a teljesitményeden akkor inkább dobjál be még 2-4 GB ramot az többet segit.
Régebbenn végig jártam, a másik lemezen a page fájl, a virtuális memoria letiltás, és hasonló varázs dolgokat.
Ki merem jelenteni, hogy a + x ezer forint befektetéseket nem lehet ezekkel kiváltani, nincs látványos javulás ideális hardveren.
Normál proci, 4GB RAM, egy jó lapban. Ez az alapja egy rendszernek. Nálad ha jól látom a RAM gyengébb.
Arról nem beszélve, hogy W7 már egész másképp kezeli a page file-t.
Már ha win7-ed van.Szerintem.
-
Imco
őstag
Ha ez egy kérdés lenne akkor javasolnám a következőket a sikeres együttmükődéshez:
HDD tipusa,
Alaplap tipusa,
Esetleg az adatlap kitöltése,
Az emlitett vezérlő tipusa,
A hiba kód leirása,
HDD életkora,
HDD-n van/volt-e valami,
W7 verzió,
KösziHa nem kérdés, akkor jó munkát.
Szerintem...
/SataI lap - SataII HDD problémára tippelek./
-
-
Imco
őstag
válasz
m0rd0k
üzenetére
Egy tipus szám kifejezetten hasznos lenne.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
m0rd0k
üzenetére
Rossz helyen vásárolsz, vagy valóban törött.
El fognak utasitani sérült vinyóként.
Megjegyzem, egy hibás tápcsati mindent /bármit/ okozhat.Szerintem...
Tudom nem vigasztal, de ezért nem veszek semmit a neten, 15 év netezés ellenére sem.
Azt is tudom, hogy a "vidéknek" ez egy nagy előny. Kattint és másnap ott van.
De ha 3 évente egy ilyen becsuszik már nem éri meg. -
Imco
őstag
-
Imco
őstag
válasz
winfier
üzenetére
Ez még mindig aktuális.
Egyébként meg Wddiag az irányadó esetedben.Szerintem...
-
Imco
őstag
-
Imco
őstag
válasz
Krisinto
üzenetére
Nem akartalak megbántani csak a konfigodat nézve nem egy átlagos masina jön le nálam. Erre gondoltam mint pénznyelőre.
Nálam is 7,3 6,9 és a lemez az 5,9 abból is WD ami fogja mert régen úgy emléxem hogy a Samu 6 fölött volt.
Ennél nagyobb bajunk ne legyen!
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Krisinto
üzenetére
Látom Te is locsolod a pénzt a gépedbe.

Ne keseregj az az 5,9 nagyon jó.
Annyira, hogy még nem láttam jobbat.
Elvileg 7.0 lenni a csúcs, de azt még nem gyártották le.
A kérdésed 2. részére azt javaslom hogy tegyél be egy Sentinel riportot és majd megszakérti neked valaki szakértő.Szerintem...
-
Imco
őstag
Acronisban van ilyen funkció. Disk copy néven fut ha igaz.
Elvileg okozhatsz adatmentést magadnak.
Nem tartom jó jelnek hogy nem stimmelnek a méretek.
Probálkozhatsz még a particiók létrehozásával és ghosttal átteni őket.
Több mindennel is probálkoztam már, de ez a 2 ami bejött nálam.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
winfier
üzenetére
Vissza hiába viszed. Nem gari szint, de szerintem ezt irja is az elején.
Javasolnám, a kábeleket átnézni, illetve a tápot megvizsgálni.
Gyanitom, hogy a tápod fáradt el egy kissé. Mivel / nagy valószinűséggel/mérni nem tudod megfelelően ezért lehet hogy cserélni kéne egyből. Természetesen ha 100% akkor ne csinálj semmit vele, de az kevés a 100-hoz hogy bekapcsol és müködik minden.
A HDD-t figyeld! Ha szerencséd van akkor eltünnek a hibák megfelelő tápellátás esetén.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Osibaa
üzenetére
Magam is WD párti vagyok, de...
Egyrészt azt magam mértem, hogy a samu gyorsabb.
Ez még nem zavart volna.
Viszont többen javasolták /hozzáértők/, hogy váltsak samura
mert megbizhatobb a felépitése. No most lecseréltem a
2 "kis" WD-m samura és a nagyra is sor kerül majd.
Ettől függetlenül szerintem jók a WD-k is.
Az igazság kedvéért: minderre azért került sor mert az elmult 4-5 év 10-12 saját WD-iből
az egyiken lett néhány gyenge szektor. Mivel mindig nagyon figyelek a hűtésre és a tápra mint alap dolgokra a HDD müködéséhez ezért kifejezetten zokon vettem a hibát.
Ehhez még hozzá tartozik, hogy eladtam még min.100 WD-t más gépbe is és 1 vagy 2 garis darab volt az enyémen kivül sok év alatt.
Csak a hozzáértők infói miatt javasolnám a samut.
No most, hogy igy megkönnyitettem a döntésed, jó vásárlást.

Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
The DJ
üzenetére
Egy ilyen problémát nem lehet túl stresszelni. Gondolom a 100% müködés-rendelkezésre állás a cél. A tápot is lecserélném a vinyókkal. Ha az a rossz akkor az új vinyót is kinyirja.
A vinyó élettartamáról nincs pontos adat. Esetleg a tipusát, korát leirhatnád. Hátha valakinek van konkrét tapasztalata a tipusról.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
The DJ
üzenetére
Majd jön valaki okosabb és kijavit ha tévedtem.

A 3 bad még önmagában nem életveszélyes. /Főleg raid1-ben
/
Viszont ez igy nem üzem biztos.
Megvizsgálnám hogy mi okozhatta, gondolok a szokásos mondokára, um. táp, hőmérsélet, megrugdosta a takaritó néni.
Ha nem szaporodik a hibák száma akkor még ráér, de ha igen, vagy ha tőkeerőssebb a cég akkor lecserélném, őket párban. 2 kis vinyó + az óra díjad, 50 rugó alatt megusszák szlával,
és igy még nyugodt is lehetsz.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
bbenec
üzenetére
Sürgőssen keress valakit aki érti amit csinál mert legjobb uton vagy egy 100%-os adatvesztés felé.
Mint Liksoft irja: Adatmentés és utána operálás. A legtöbb progi megoldja a gondod, de a sok adaton el fognak vérezni! Általában Kb. 50% szabad hely kell a mozgatáshoz. Particionként!!!
Ha jól sejtem OS alól probálsz operálni ami megint csak halott dolog.Viszont ha már lemented az adatokat akkor lehet hogy jobban jársz egy tiszta új installal,
kedvedre méretezett particiokkal.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
filn64
üzenetére
Új vinyón, nem kéne bad sectornak látszania!
Igen, az ext4 nem indokolja a hibát.
Semmi bajom a linuxxal, régen szeretném már megismerni jobban.
Csak azért hangsúlyoztam többször, mert a HDD-re vonatkozó tapasztalataim nem tudom mennyire helytállóak más OS alatt.
Probáld ki win alatt a sentinellel. Egy tesztet megér. A sentinel és a SMART is megbizható. Ráadásul ha belinkeled a riportot akkor abból van aki következtetéseket tud levonni, ill. a weblapján is értékeli az adatokat.
A samunak is van valami gyári progija amivel megtesztelheted. Na ja! Ha valóban rossz akkor
a garin érdemes gondolkodni.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Elvileg elkülönithető, ha egy csoportban vannak. Rége csináltam már ilyet, kényszerből.
A hibás részt egy particira rakod és rejtettre állitod. Igy a rendszer nem fog odadolgozni.
Viszont ezek csak időleges megoldások és többnyire rövidtávúak. A felületihibák gonosz modon szaporodni szoktak, tekintet nélkül a logikai particiókra. Igy szinte elkerülhetetlen a csere. Felhivom a figyelmed -mint mindenkinek-, hogy fordits figyelmet a hiba okozojának felderitésére. Mivel ezek gyakran a hibás táp vagy elégtelen hűtés miatt következnek be. Ellenbe sok user "áááá csak egy xar vinyó volt" szkepticizmusával, igy megkimélheted magad vagy minimalizálhatod az újbóli meghibásodást.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
filn64
üzenetére
Az 1,3 TB az kb. normális a bináris váltásból eredően.
Az ext4-et nem ismerem. De ott is valami gáz lehet, mert a méretet ettől még
jól kéne kezelnie .
Nem irtál az alaplapról, ill. a vinyóról részleteket, mert az is számitana.
Használtan vetted?
Pl. az easeus vagy paragon particio készitővel is probálthatnád.
A linux miatt nem tudom hogy mennyire üres egy partició ott, de szerintem sok az 50GB.#1 A SMART infobol. Lehet. Gyári tesztprogi. Másik progival teszt. Nem tudom linux alatt mit tud a progi. Ha megüti a szintet akkor gari.
#2 Elvileg normális lehet, de mint irtam a linux nem kenyerem. Mindenesetre néhány /5-10/ MBról beszélünk és nem 50 GB-ról. Nem hiszem hogy ebbe bekavar a bad sector. Normális.
#3 Itt nagyjából egy szép álomról irsz ha jól értem.

Viszont jó hir számodra, hogy szinte semmi sem történik oktalanul, illetve vannak előjelek.
Pl. ha hibás szektorrol akar irni vagy olvasni a win akkor szól. /vagy lefagy
/
A sentinel jó program /winest ismerem/. Ha biztositod neki a megfelelő tápot és szellőzést az is jó. Ha házasitod a kettőt az meg már fél siker az adat vesztés elkerülésére. A másik fél a másolgatós terved. Igy közel 100% a biztonság.Szerintem...
-
-
Imco
őstag
válasz
LBandi
üzenetére
Olvass már vissza egy kicsit! Az összes kérdésedre itt a válasz. PL. A keresővel igy!
Tesztprogi nincs mert amit látni kéne azt nem láthatja.
Pl scoppal látható lenne. Mire ezzel eljutsz a megfelelő emberhez és ezt kiméregeti neked addigra veszel egy új tápot.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
LBandi
üzenetére
Olvass már vissza egy kicsit! Szinte "Csak" a táp okozhat HDD hibát!
A hibáid java visszavezethető ide. Nem feltétlenül, de nagyon valószinű.
100%-os védelem nincs, de egy szünetmentes nagyon sok mindentől megvéd! Főleg ha nem pici 5000ft-os hosszabbitó ami kb 5" alatt old le!
A táphiba viszont ettől még mindig fent áll!Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
szente
üzenetére
A regenerált vinyók, kb 10-ből 10, rövid időn belül visszaállnak. Azaz hibás lesz megint.
Tapsztalatom szerint a ilyen HDD-k nem megbizhatóak a továbbiakban és csak további hiba forrása lesz. Persze egy probát megér, de javaslom a csere beszérzését, hamarosan.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Franco9
üzenetére
Alig 20-30 hsz-t kéne átolvasnod. Abban legalább 2x-3x szerepel hasonló probléma.
Első körben táp.Illetve mivel az adtlapod üres igy csak tippelek, hogy tuning is van. A RAM hiba ma már kevésbé jellemző. Tehát ha van,tuning vissza, táp csere, vagy szakival kiméretni.
/A csere olcsóbb.
/Szerintem...
-
Imco
őstag
Táp, táp, táp! -ellátás!

Az a ~4 hónap szerviz az gáz!
A WD jó a közhiedelemmel ellentétben, bár már én is váltok samura, ettől még ajánlom. Illetve van nekem is egy 1 TB WD-m hibátlanul 80 nap üzemidővel 5 év garival. Viszont a tápot már az elsőnél dobni kellett volna, mert sajnos erre nagyon érzékenyek, attól függettlenül, " hogy tuti jó mert a gépet bekapcsolja"! Illetve a kábelekt ellenörizni!
Ettől persze még lehet más a hiba oka is, de lássuk be, erre kicsi az esély.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Killing
üzenetére
Elsőre azt mondtam volna hogy a lemezkezelőben vedd használatba.
Viszont a format utáni unallocated gyanús. Vagy rosszul csinálod a formatot, vagy valami gáz van a vinyóval. Igy a lemezkezelőben tudsz vele bármit csinálni? Sentinel mit mond rá? Ha sikerülne is, akkor se hagyd meg dinamikus lemeznek!Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
LBandi
üzenetére
A leirás alapján esküdnék a vinyó hibára.
Emellett természetesen más is elszálhatott.
Elsősorban a táp-vinyó vonalat kéne rendbe tenni, hibát kiszürni, majd ezután jöhetne a többi /ram, MB/ esetleges hiba kezelése.
Ne gyötörd a gépet. Probáld meg másik gépben a vinyót, másik táppal a gépet, esetleg vinyó nélkül live cdről a gépet. Igy máris levonhatsz 1-2 következtetést.
Ja és kérlek, ne mond, hogy a tápom tuti jó mert megy a gép!
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Womack
üzenetére
Egy format nem szakad meg, csak úgy!
Valószinű, hogy valami hiba miatt állt le.
Tedd be valami OS alá, és nézd meg a sentinellel.
Igy ugy tünik hogy rossz a vinyód.
Úgy talán valaki többet is tud segiteni.
Alapból táp /tápellátás
/, tápkábel, adatkábel ellenőrzés.Szerintem...
-
Imco
őstag
...és mind elvitte a cica!

-
Imco
őstag
válasz
Jimi62
üzenetére
Mint már irtam akkor is a 6 szektor nem jelent semmit, főleg ha nem szaporodik.
A király FSP meg csak addig király amig látod. Jobban megnézve simán lehet a hiba oka.
De itt már egy párszor kitárgyaltuk. Egy táp nem attól jó, hogy kiadja az 5 + 12 + 3 voltot.
És nem addig amig nem füstöl.Szerintem...
-
Imco
őstag
Igen.
Alaplap függő a megoldás.
Esetemben asus van nálad ha igaz Gigabyte.
Asusnál F8-ra előjön egy boot menű. Ott választhatsz az eszközök közül.
Összes vinyót huzd le és a kivántra telepitsd az OS-t.
Ha bent hagyod valamelyiket akkor "összefirkálhatja"
az install és ha kiveszed akkor nem megy semmi.
Tehát egyesével a kivánt vinyókra felteszed az OS-t /a meglévőt nem kell bántani/ és amikor BIOS alapértelmezettől
eltérőt szeretnél inditani akkor nyomod a gombot. Nálad talán F10 vagy F12.
Ha nem lenne ilyen akkor még mindig barkácsolhatsz bootmenűt, de az bonyolultabb és hálátlanabb feladat.
Mindenki lát mindent. Sőt ha ügyes vagy /nálam is igy van/ akkor a különböző OS-ek ua. könytárat, fájl használják. Pl. dokumentumok, vagy az outlook fájljai. Igy kényelmes is!
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest