Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RaiN^

csendes tag

válasz Imco #15087 üzenetére

Hihetetlen. Ma reggel konkrétan hiba nélkül indult el a rendszer annak ellenére hogy a minap még boot folyamatnál se akarta észrevenni a drive-ot. Üröm az örömben, hogy 1%-ot esett a HDD kondíciója a HDSentinel szerint. Ennek örömére további információkat osztok meg a HDSentinel alapján.

89%-os kondíció, 258 nap, 11 órás működési idő. 2 hibás és 16 gyenge szektor található a driveban.

A probléma leírását illetően lehet, hogy félreérthetően írtam valamit. Sőt, biztos.
    Szóval a helyzet az, hogy a hibát a win reinstall néha orvosolja, néha csak pár napig, aztán ha a rendszer nem képes elindulni, egy pár napig büntiben van a sarokban és sokszor valami csoda folytán a következő induláskor minden pöccre megy. Nem értem. A hőmérséklete nem magas szerintem(maximum 40 fokra megy fel).

Szóval a gép jelenleg működőképes, de a hiba visszatérésével kapcsolatban nincs információm, bármikor előjöhet ha olyanja van(még a végén kiderül hogy ez a gép egy érző dolog, puszán magányos és csak foglalkozni kell vele :DD ).

Ennek ellenére még mindig várok tippeket, nem akarok a szerencsére hagyatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák