Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Üdv!
1 éve (07.03.09) vettem egy 250-es WD Raid Editiont.Most néztem Sentinellel, hogy 2008 márc 9-én, mikor visszajöttem a koliba és bekapcsoltam, észlelt egy hibás szektort, amit át is helyezett.
(HD Tune is jelzi + minden más is)2 kérdés:
érdemes-e pattognom már ezzel is a szervíznél (én úgy tudom 1 badsec is garis ügy),
illetve van-e esély arra, hogy cserélik a vinyót.5 év garis, de úgy tudom, hogy van ahol cserét csak az első 1 évben adnak, utána szervíz (bár szerintem ez nem javítható).
A kibaszott nagy poén, hogy ez aztán pontosabban nem is lehetne egy évnyi távra (07.03.09 és 08.03.09)
(Persze a két kis 80gb-s 4 éves samum vígan zörög gond és szektorhiba nélkül- kopp-kopp)
köszi az infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2TB merevlemezek
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital RED 1TB 3.5" Merevlemez
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest