-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ati kártyák terén hogyan áll a 4k lejátszás támogatása? Konkrétan a 7xxx széria érdekelne.
Vettem egy régi gtx660ti-t és a régi xeon 5430-al jól viszi a 4k videót mindössze 15% cpu terheltség mellett. Viszont lehet, hogy le kéne cserélnem a fent említett szériára. -
Fandango
veterán
válasz
tutitibi #23796 üzenetére
4th Generation Intel Core processors (Haswell CPU 2- 3.5GHz, 4 Cores): Includes an HEVC Software Decoder capable of real time decode of HEVC 4K streams.
5th Generation Intel Core processors (Broadwell): Supports HEVC 8-bit software/hybrid encode.
6th Generation Intel Core processors (Skylake) Supports hardware accelerated HEVC 8-bit decode and encode.
-
tutitibi
senior tag
Melyi CPU-val megy rendesen a HEVC ezek közül ?
Nekem a legalsó van.6th Gen Intel(R) Core(TM) processor family (codename Skylake)
5th Generation Intel(R) Core(TM) Processor Platform (codename Broadwell)
4th Generation Intel(R) Core(TM) Processor Platform (codename Haswell) -
gologolo
tag
válasz
huskydog17 #23793 üzenetére
Hát egyenlőre nekem sincs jobb ötletem. De meglepő mert eddig a PowerDVD legfrisebb verziója mindig vitt mindent kiváló minőségben, nagyon szép felületen. VLC-ben csalódtam mert többször is volt olyan hogy szétestek a színek meg a film alján megjelent egy vékony zöld csík.. MPCHC-ba asszem csak annyi zavart hogy kattintásra megáll a kép. amúgy jó lejátszó
-
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémába botlottam. Letöltöttem a 2009-es Home c. dokumentumfilmet. Amikor berakom játszani PowerDVD-be vagy VLC-be, esetleg a Win 10 media lejátszójába csak a háttérhangok (természet hangjai, zenei aláfestés) kerül lejátszásra mind az angol mind a magyar hangsávon. Amikor MPC-HC-ba megnyitom tökéletesen lejátssza a hangsávokat narratívával együtt. Felraktam az AC3 filtert külön is, de nem segített. Soha, semmilyen más filmnél nem találkoztam ezzel a problémával. Mit gondoltok mitől lehet?
-
MrChris
nagyúr
4k videó lejátszása monitor, kábel, csatlakozó terén hogyan történik? Régebben (nagyon régen?
) olvastam olyat hogy két kábel kell valamelyikből.
-
válasz
Fandango #23786 üzenetére
Természetesen nem, és egyelőre úgy tűnik más probléma nincs a lejátszással, szóval összességében nem bánom mivel a fejlesztő saját bevallása szerint (is) a ReClock halott, így meg nem igazán szerencsés keverni folyamatos fejlesztés alatt álló szoftverekkel, legalábbis szerintem.
Közben lecseréltem a 970-et 1070-re és íme:
Chroma: NNEDI3 64 neurons + SuperRes (3)
Image: Jinc3 + AR
Image doubling: Off
Upscaling refinement: Off
Artifact removal - Debanding: High/High
Artifact removal - Deringing: Off
Image enhancements: sharpen edges (0.5) + AB (50%) + AR
Dithering: Error Diffusion 2[ Szerkesztve ]
-
Tegnap legyaktam a ReClock-ot és megjelent az 1 frame repeat every xy sec...
-
MrChris
nagyúr
válasz
Fandango #23775 üzenetére
A végtermék végül 1080p, nekem megfelel, minden lejátsza, meg jó pár évig maradnak a FHD megjelenítők a családban, max a monitorom cserélem le, de lehet, hogy az se 4k lesz. Hevc-vel csak újabb problémát vennék a nyakamba, mert a TV, anyós TV-je, nagyszülők PC-je, tesók PC-je valszeg nem boldogul vele. Amilyen ütemben cserélődnek a hw-ek még sok-sok évig ez a helyzet marad.
A Samsung NX1 és NX500 hevc-ben rögzíti a 4k-t, Sonynál lehet rosszul emlékszem. Azért nem zárnám ki, hogy jönnek majd ezek a modellek is.PuMbA: Akkor még biztosan kivárok mit hoz az idei kínálat.
-
PuMbA
titán
válasz
Patice #23778 üzenetére
Érdekesek ezek a történetek
Ugye elvileg a mostani HD 520 és társai Intel VGA-k támogatják a 10bit-es HEVC-t hibrid módszerrel, de én még nem láttam rendesen működni. Egy 10 bites 4K HEVC videóra kiírja az MPC-HC, hogy hardveres gyorsítás egy HD530-on, de a videó ennek ellenére szaggat.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
MrChris #23772 üzenetére
Ahogy írtam: 660 nem, 750 igen
Egyébként én is platform cserét javasolnék, ha a HEVC nem teljes mértékben játszik, mert egy új LGA1151-es Core i3-6100 gyorsabb a Xeonodnál. Amiben jobb a huskydog által javasolt NVIDIA GTX1050, hogy már megbirkózik a 10bites, sőt a 12bites 8K HEVC-kel is és 35-40k körül lesz az ára, míg a jelenlegi integrált Intel csak a 8 bitesekkel
Most karácsonykor jönnek ki az új Intelek, amik már tudni fogják a 10bites HEVC-t is, Core i3 vagy i5-7xxx néven.
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz
BandiT85 #23740 üzenetére
Sikerült valami eredményt elérned hogy az 4K filmek is rendesen működjenek a Dmitrivel?Kíváncsiságból letöltöttem egy 40 Gb-os Mad Max - Harag útja filmet és néha meg-meg reccsen a kép,érezhetően.Na nem olyan fontos a dolog hiszen nem nagyon fogok 4K filmeket nézegetni a FHD tévémen,inkább kíváncsiságból érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz
Fandango #23773 üzenetére
Fényképezőgépre, Panasonic G80-ra. Egyenlőre a Sony tudja a HEVC-t, de valszeg maradok a Panánál. Samu bár tudja, de meghalt az a rendszer.
Most olvasom hogy a 660 nem bírja a 4k-t, viszont majd háromszor annyi CUDA magja van ami meg jól jön a Vegashoz[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz
Fandango #23769 üzenetére
20-30 pénz, de 30-nál már lehet, hogy inkább számolok a teljes cserével, bár az meg legalább 80pénz lenne...
PuMbA: Jaj de nem vagyok otthon az utóbbi 4-5 év PC változással kapcsolatban!
Integrált vidkari, nem is gondoltam rá, ebben az esetben már nem lenne szükség egy VGA-nak a beszerzésére? HEVC egyenlőre nem érint, ami videógépet későbbiekben vennék nem tudják.
Tehát a 660 nem, de 750 igen? -
PuMbA
titán
válasz
MrChris #23768 üzenetére
Választási lehetőséged egy új Intel processzor integrált VGA-val (LGA1151-es alaplap + i3-6xxx vagy i5-6xxx), ami már a 8K-t is viszi vagy egy NVIDIA GTX750 minimum (a GTX750 jelenleg 30-35k-ba kerül), ami viszont videó lejátszásban gyengébb az Intelnél, ugyanis 4K-ig visz és csak H264 kódolásban, míg az Intel HEVC-t is tud. Ezeknél olcsóbb megoldás nincs.
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
4k/25p/100mbps-os fájlt szeretnék visszajátszani egyenlőre FHD monitoron (majd lesz nagyobb) a Xeon E5430 procis gépemen komolyabb befektetés nélkül. Sokat laggol, főképp ha sok a részlet, pl ezen. Gondoltam egy proci cserére, de ezt 3,5GHz-re húzva se jó, gyanús hogy a nem sokkal gyorsabb amit ebbe a lapba tudok tenni se segít. Még a vidkari (most nv250GT van) csere maradt, csak nemtom mennyire 100% hogy segít rajta, ha azt írjátok megoldható, akkor melyik kártya amivel már hiba nélkül megy?
-
Migee
tag
Sziasztok.
GTX 1070 -t próbált már valaki MadVr-el ?
4K 60 FPS-t bírja, vagy csak DXVA2- vel ? -
zoltanz
nagyúr
Geforce 8600GT 512MB videokártyán a madVR Gpu gyorsítással egy nagyobb bitrate-s 1080i-s filmnél már átmegy diavetítésesbe. EVR-CP-vel azért megy rendesen, Cuda is hasonló terhelést produkál a VGA-n mint a DXVA native, CPU-nál ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz
Ra's al Ghul #23755 üzenetére
Semmit ne kapcsolj be, minden a minoseg rovasara megy. Ezek akkor kellenek, ha valami hardveres korlat van, vagy tul gyenge a hardver.
-----------------------------------------------------------------------------------
madshi elvileg nemsoká új madVR verziót hoz amibe idézem:
"with a brand new algorithm that you guys will probably like a lot."[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
madVR-ban a lentebb látható képen a beállítások közül mit kell és mit nem kell / nem érdemes beállítani?
"use DXVA chroma upscaling when doing native DXVA decoding"
"use DXVA chroma upscaling when doing native DXVA deinterlacing"Ha ez a kettő be van kapcsolva akkor mind egy mit állítottunk be (upscaling, downscaling, stb.)?
-
Fandango
veterán
válasz
nsgeri #23752 üzenetére
Ha nincs szinkronban a videó és a kijelző, akkor jelentkezni fog a motion judder. A smooth motion sokat tud segíteni ezen, de akkor se lesz teljesen jó.
Nem értem mit vagy ezen ennyire kiadava, hogy freki váltásnál villan egyet a képernyő.Egyébként meg azt csinálsz, meg úgy nézel filmet ahogy neked tetszik, senki nem akar semmit ráderőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
nsgeri
csendes tag
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem, jó pár oldalt visszaolvasva kicsit elgondolkodtam ezen a 24p -- 60 Hz dolgon, én személy szerint nem nagyon látom a különbséget és ez egy kicsit aggaszt is, mert nem tudom, hogy én vagyok e a vak vagy tényleg ilyen jó a tv-ben alkalmazott megoldás a differencia kezelésére.
A tv-ben minden rásegítő funkció ki van kapcsolva, az mpc-hc és a madvr beállítva high beállításokra. A tv az adapterbeállítások szerint és a ctrl+j szerint is kezeli a 23 és 24p-t át is áll ezekre az üzemmódokra ha kirakom teljes képernyőre.
Ami a kérdésem lenne valójában az az, hogy ha nem látom a különbséget akkor minek is vesződjön a tv azzal, hogy villogva frekvenciát váltson minden film elején.
-
Fandango
veterán
válasz
nsgeri #23749 üzenetére
TV-d nincs jól beállítva. Nekem alapból 60Hz-en megy a tv ha átrakom a képet rá, amikor elindítok egy filmet akkor amikor teljes képernyőre vált akkor áll át csak 24p-re, ahogy nincs teljes képernyőn egyből visszavált 60Hz-re. A kép villanás természetes, hiszen a panelnak váltania kell a frissítés miatt, ezzel nem tudsz mit tenni ilyen a technológia.
-
Gabás
addikt
válasz
nsgeri #23749 üzenetére
Azért sztem túl hamar ítélsz, sokan hosszú ideje használunk képinterpolációs megoldásokat, és nem tűnik egyáltalán szappanoperának egyetlen film sem. Horribile dictu, én így nézem a fekete-fehér filmeket is. A madvr sztem semmit nem ad a számítógép-képernyős látványvilághoz, de ez csak magánvélemény
[ Szerkesztve ]
-
nsgeri
csendes tag
Ez a beállítás megvolt
Köszi azért!Végül sikerült életet lehelni a rendszerbe, de valahogy nem fog meg ez a 60 fps, tényleg "szappanopera"
inkább felraktam a madvr-tami rendben is működik, nem droppol meg semmi, viszont olyan idegesítő, hogy a képfrissítési beállítások miatt minden filmindításkor meg ablak illetve teljes képernyős módba rakáskor villog egyet, illetve az egeret áthúzva a tv-re látszik h darabosabban mozog, de gondolom ezzel együtt kell élni
[ Szerkesztve ]
-
tirszin
senior tag
-
nsgeri
csendes tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy mit ronthattam el, illetve hogyan kéne helyesen beállítani a MPC-t és a Bluesky Frame Rate Converter-t. Az alábbi képek jelölik a jelen állapotot. [kép] [kép]
A frame drop szám a teljes film alatt azért 20 környékére fel szokott kúszni sajna és nem igazán veszem észre az interpoláció okozta "sebesség növekedést" A konfig: GPU: AMD HD7750, CPU: Intel 4590, 8gb RAMAmit eddig csináltam: felraktam az MPC legújabb verzióját, megcsináltam mindent a leírásban a MadVr részig, Bluesky Frame Rate Converter -t telepítettem, és beállítottam majd engedélyeztem is external filterként.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
21:9-es monitort használok tehát rendes mozi filmeket tökéletesen kéne megjelenítenie, mégis azt tapasztalatom sokszor, hogy nem csak bal és jobb oldalt, hanem alul és felül is levág a képből.
Mi lehet a probléma? Hogyan orvosolhatnám?
Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
válasz
huskydog17 #23739 üzenetére
Közben én meg kértem a hozzászólás törlését, már nem akartam visszakozni, lényeg, hogy ha valakinek kell, az itt megtalálja, vagy ír Dmitrinek...
-
huskydog17
addikt
válasz
BandiT85 #23715 üzenetére
Ej, kicsit elkéstem: megkérdeztem Dmitri-től, hogy mennyire publikus ez a DAT fájl.
Jó hír, hogy teljesen publikus, korlátlanul lehet terjeszteni publikus oldalakon. Pár perce jött a válasz.Ja és amúgy a Dmitri-hez úgynevezett lifetime licenc jár, vagyis nincs verzióhoz kötve, ami annyit tesz, hogy csak egyszer kell megvenni a kb. 10 eurós licencet és onnantól minden új verzióra ingyen lehet frissíteni (olyan, mint a Mirillis licence).
Tehát NVIDIA Pascal és AMD Polaris alapú VGA-hoz ezt a kiegészítést kell használni:
DATPolaris esetében eddig 16.7.x és 16.8.x driverrel jól működik, ezt kipróbáltam. 16.10.x-nél egyelőre nem megy. NV oldalon nem tudok nyilatkozni.
-
Valdez
őstag
válasz
huskydog17 #23724 üzenetére
Hát ha szalagra van véve a film, akkor eleve van film grain ez nem a rendező sara. A digitális technikával felvett filmeknek sokkal letisztultabb képe van már (egyébként ezek pont emiatt kevesebb helyet is foglalnak).
[ Szerkesztve ]
-
Kovbob
senior tag
-
tirszin
senior tag
Köszi, megnézem. Sima Win 10 Pro.
A vetítő egyébként kiírja, hogy 23Hz-en van, szóval szerintem biztos, hogy azon megy a képfrissítés, de mégis ugrik a kép időnként. Főleg a gyorsabb kameramozgásoknál.Az előző rendszerem pedig szintén Intel, a saját HD4000-rel, és az Win Server 2012 volt. MPL és madVR, úgy sima volt a képmozgás.
-
Kovbob
senior tag
Ez a Dimitri renderer kompatibilis madvr-al? Használhatóak együtt?
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23724 üzenetére
Szerencsére csak a sötétebb részeken látszik feltűnően és abból a távolságból nem zavaró amennyiről a filmeket szoktam nézni,ez van akkor
-
huskydog17
addikt
Hát igen ez gyári film grain, ezzel nem tudsz mit csinálni, néhány idióta rendező azt hiszi, hogy ez jó dolog, pedig nem, ezzel szeretik szopatni a nézőket. Értelmes rendező nem használ ilyet, legalábbis nem zavaró mennyiségben. Ezt a filmet így készítették, nem tudod eltüntetni. Gratula az idióta rendezőnek!
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23720 üzenetére
Igen,Blu-ray forrás..talán a képen látszik valami belőle.Köszi szépen a Dmitri tippet!
Bandi: írtam neki e-mailben hogy most ajánlották a progit de így ugye nem tudom kipróbálni a trial verziót sem,ha nincs kép.Szóval attól hogy nekem is küldte a linket hogy honnan tudom leszedni a dat fájlt,attól jelenleg még trial verzió csak -
BandiT85
aktív tag
Syz:
Akkor ezek szerint nem érinti a befizetés a .dat javítást, ha előbb kaptad meg mint hogy fizettél volna a szoftverért. Ezt jól megfogalmaztam...Szóval: ha trial dimitrid volt,és kaptad a linket, akkor maradhat a hozzászólásom...
huskydog17:
FHD-ban teljesen jól, uhd-ban viszont nem ad képet csak hangot a monitoron(fhd), a 4k tévén megy minden, de olyan mintha 50%-kal le lenne lassítva a film. Nem szaggat, csak lassított felvétel. Azóta írt néhány dolgot erre Dmitri, de még nem volt időm kipróbálni. Talán vasárnap, ha sikerül, leírom tapasztalataimat.[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23717 üzenetére
Cső!Bandi már megírta nekem privátban is a megoldást,de napközben megkaptam én is a választ és benne a dat fájlt.Bemásoltam a megfelelő helyre és működik
És frankón is megy,tetszik amit látok,szép és folyamatos a kép,3D-ben is
Nagyon örülök hogy sikerült ilyen gyorsan orvosolni a dolgot,lehet még ma ki is pengetem a 3 ezret aztán béke és nyugalom van.Más jellegű kérdés,egy film szemcsésségét lehet valahogy orvosolni szoftveresen?Lejött egy animációs film amire régóta vártam már de eléggé szemcsés az egész,pedig 1080p..
-
tirszin
senior tag
Sziasztok, vízszintes scrollnál szépeket ugrik a kép.
MPL az összefoglaló szerint beállítva. Át is vált 23Hz-re a vetítő, ha 23.976fps a film, de nem oké valami.
Win10, friss telepítés, Intel S1151 Celeron G3900 és a benne lévő Grafikus mag.Korábban feltettem a madVR-t, úgy tökéletes volt, de most nem szeretném azzal használni.
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #23714 üzenetére
16.7.3-as Crimson driver-rel jól működik az új, még nem publikált teszt verzió. Annál újabb driver-nél több probléma is előjön, melyek miatt használhatatlanná válik, mert túlságosan instabil a sebesség. Ezt a fejlesztő is elismerte, annyi infót kaptam, hogy a 16.7.3-asnál újabb meghajtóknál még nagyon instabil az új verzió és ezt csak megerősíteni tudom. Az instabilitás nem összeomlás formájában, hanem instabil sebességben mutatkozik meg. Nagyon rángatózik olyankor a kép.
NV-ről nincs információm (mivel csak Polaris-ra kérdeztem rá nála).
#23712 Syz: Nem kaptál még választ? Egy másik fórumtárs is megkapta.
#23713 BandiT85: Segített az új verzió? Hogyan működik nálad?
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
válasz
huskydog17 #23714 üzenetére
Ja erre nem is gondoltam, bár szerintem ez független a regisztrációtól, de akkor kérjem a hozzászólás törlését vajon?
Kinek kell szólni a hozzászólás törlését illetően?
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
3 órán belül kaptam is választ. A lényeg, hogy az új verzió fejlesztés alatt áll, de még nem stabil. Dmitri adott egy tesztverziót, de mivel ő azt nem publikálta és nem is adott rá engedélyt nekem, így én ne merem kirakni a linket. Te is egész biztosan megkapod a válaszlevélben a hozzáférést. Az új verzió támogatni fogja mind a Pascal mind a Polaris architektúrákat.
Dmitri a nem végleges tesztverzió mellé adott még egy tippet. Az biztos, hogy a support abszolút kiváló és példaértékű! Néhány órán belül remélhetőleg ki tudom majd próbálni, miután hazaérek.
#23713 BandiT85: Én a helyedben ezt nem mertem volna kirakni publikusan. Na persze, ha Dmitri-nek nem gond, akkor nem szóltam.
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23711 üzenetére
Írtam én is emailt nekik. Induljunk ki abból hogy egy darabig nem lesz megoldás, van valami alternatíva? Az SVP-vel a szeméten kívül van valami minőségbeli probléma egyébként? Vagy mi róla a vélemény?
-
huskydog17
addikt
Nálam egyszerűen nem ismeri fel a videokártyát. Ha elindítok egy filmet vele, kizárólag az Intel IGP-t ismeri fel és azt használja. Ilyen most van először, gondolom még nincs support hozzá.
Ha viszont nálad kiírja a nevét, akkor lehet neked is kéne írnod neki, talán nálad más lesz a probléma, nem tudom. Természetesen majd ide írom ha van bármi infóm tőle. -
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23709 üzenetére
Értem,kösz hogy írtál.Akkor nem kapok agyfaszt addig
De mit értsek az alatt hogy nálad sem működik?Szintén zöld a kép vagy mi?Nekem egyébként felismeri a háromszögnél hogy GTX 1070 de ez még ugye nem jelenthet semmit.Megvárom mit írnak neked mert ezek szerint ha nem várható frissítés akkor nem is nagyon lesz alternatíva számomra..
-
huskydog17
addikt
Nos, valószínűsítem, hogy az lesz nálad is, mint nálam, hogy a VGA-ink egyszerűen még túlságosan frissek, a program még nem ismeri az architektúrákat, legalábbis ez a tippem, ugyanis a hivatalos oldal szerint:
"Video card with hardware support for DirectX 11: NVIDIA GeForce graphics card the 400th, 500th, 600th, 700th, 800th, 900th series; or graphics card AMD Radeon HD 5000th, 6000th, 7000th, 8000th series; or graphics card AMD Radeon R5/R7/R9 200th, 300th series; or AMD APU with built-in graphics processor; or INTEL integrated GPU on the 3rd Generation Intel® Core™ processors or higher."
Szerintem A fejlesztőnek be kell még építeni az új szériák támogatását, hogy működjön. Ma üzemeltem be egy RX470-et és most nálam sem megy, kizárólag a HD Graphics-ot látja. Írtam egy emailt néhány perce a hivatalos support címre ez ügyben. Kíváncsi vagyok, hogy kapok-e majd választ és ha igen, akkor mit.
Bár valamiért a BlueSky sem működik, ami azért nagyon fura, mert azt pont a GCN-hez tervezték.
Valószínűleg itt is hiányzik a Polaris support.A Dmitri az összes létező DX11-es architektúrát támogatja csak a legújabbakat nem.
Remélhetőleg lesz majd ezekhez is.
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23706 üzenetére
Új OS,új MPC,legújabb Nvidia driver és csak a Dmitri render.Marad a zöld kép.Ha letörlöm a Dmitri rendert akkor azonnal van kép.A szűrők közt megjelenik mindkettő,ki vannak pipálva.Az elején bejön a felirat is hogy Trial mode de már akkor zöld minden.Fogalmam sincs mi lehet a gond..Amúgy hova települ ez a cucc?Mert nem találni a Program files-ban sem.De a programok közt fent van mert tudom uninstallálni.
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23706 üzenetére
Félreértesz.Zöld a háromszög a film lejátszása közben,a képen amit linkeltem azon piros mert a film legelején csináltam a screenshotot.Amit linkeltél a FAQ-ból az egy gyenge videókártya lehet valóban az illetőnek és neki folyamatosan piroson is marad
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
"A piros háromszög csak azért piros mert az azután vált át zöldre,miután a Trial felirat eltűnik."
Akkor nálad valami gubanc van, mert a háromszögnek végig zöldnek kéne lennie.
"Question 4:
I have red DmitriRender triangle in the system tray when I play movies.
Solution:
You have not enough performance of your video card. Try to set EVR renderer, turn off the postprocessing filters, or lowering the monitor refresh rate. Use DXVA-decoding."Ezeket még megpróbálhatod. Ezeken felül csekkold le a Max GPU Load beállítást is biztos ami biztos.
Nálam egyszer fordult elő piros háromszög a Radeon M5470-nél, amikor bugos volt a driver, mert nem kapcsolta fel a GPU 3D órajelekre és emiatt persze, hogy nem működött.
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23704 üzenetére
Elvileg más buktatója nem lehet hiszen amíg nem tettem fel az SVP-t addig működött rendesen a MPC,de az SVP-vel is.Volt kép,hang és közel 60 FPS is.Tetszett amit láttam.Kipróbálásra jó volt így is,még ha most újra is kell rakni az OS-t miatta
Jelenleg ez van:
A piros háromszög csak azért piros mert az azután vált át zöldre,miután a Trial felirat eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23702 üzenetére
Ma már nem teszem újra a Wint mert elég későn értem haza és nincs kedvem a sok progit visszapakolászni utána,de holnap megejtem aztán remélem megoldódik a dolog.Néztem amúgy,3000 Ft a kulcs hozzá ha működik
-
Syz
senior tag
válasz
huskydog17 #23700 üzenetére
Nem
Win 8.1 Pro és benne van gyárilag a Media Player.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- OLED monitor topic
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!