Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
huskydog17
addikt
És miért a Synch-et akarod használni a Custom helyett? Csak azért kérdem, mert nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, mivel WinXP-n nem ajánlott azt használni illetve én amúgy is VMR9 és Haali-t használok, viszont tényleg érdekel, hogy EVR Custom és EVR Synch Renderer között mi különbség van.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
WonderCSabo
félisten
-
band1103
őstag
Igen, értem már. Ez a beállítás nem jó arra hogy bármely lejátszó feliratot is meg tudjon jeleníteni. Használj inkább sima kiterjesztet módot és az 1.hsz szerinti MPC-HC beállításokat használva úgy indítsd a filmet hogy áthúzod az egérrel az MPC-HC-t a TV-re és ott indítotd a filmet. Ekkor lesz felírat is.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
band1103
őstag
Ha csak a killa-nál fagy ki akkor ne is törd tovább magad mert az mazochizmus. Meg kell érteni hogy az ATI gpu-kon egyenlőre nincs esély a killa normális lejátszására. Tehát soha ne abból indulj ki egy ati-nál hogy megy-e a killa vagy nem. Egyszerűen szard már le . Az a lényeg hogy a valóban normális videóknál nincs gond és lépj tovább ezen a killa ügyön.
Ezt minden aggódó ati tulajnak is üzenem.Ja és a túl sok ref_frames nem egyenlő a "...nagy a bitsűrűség..."-el.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
nandris
aktív tag
Szia
Valamit nagyon elálligattál szerintem,(bocs ha nem így van) nekem is másodlagos kijelzőként szerepel a tv, az összes felbontás beállítást próbáltam,(720p,1080p, a frekvenciákat is) mindegyik működik kifogástalanul. Tudom neked a felirat a bibi, de nállam az is hibátlanul dolgozik mind a két megjelenítőn. Én is az első hozzászólás alapján állítottam be mindent, ezért azt gondolom ott korrektül le van írva. Ja azért megemlíteném, Win7-->integrált ATI HD4200-->dvi hdmi kábel-->pana tv. Lehet uninstall kellene az MPC-HC-nak, és mindent újra kellene állítani. Vagy nem tudom be van állítva Catalist Control Centerben az asztalod kiterjesztett módra? Mind a két megjelenítőn tudnia kell a kis és a teljes képernyős módot. Clon módban nem biztos hogy engedi a feliratot. És igen ugyanannak kellene lenni a felirat névnek. Ha win7-et használsz próbáld ki nyomsz egy windows+p betűt,(ott csucsul a ctrl és a bal alt között bocsi) és talán tudsz váltani a megjelenítések között.Persze jobban szeretem a ccc- ből, (lehet hogy ugyanaz) nekem az van beállítva. A D3D-t egyáltalán nem használom, anélkül is tud mindent.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Miért eddig nem volt?
Más: Ti hogy tudtátok felrakni a Control Centert meg az újabb Catalyst drivereket? Nekem nem ajánlja fel az install manager egyiket se...
A D3D-t meg csak nagyon ritka esetben érdemes használni, ha page tearing van. Egyébként felesleges, és csak kényelmetlenségeket okoz.
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
"A felirat dolog megoldódott.
Átneveztem azonos nevűre a file-val."Áá! Ez most nagyon fájt. Ez annyira alap dolog hogy eszembe se jutott megkérdezni hogy vajon átnevezted-e. Ezért én kérek elnézést
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Matthewus
őstag
-
WonderCSabo
félisten
MadVR: legmagasabb minőség, szín és resize terén is. Magasabb CPU használat, nincs DXVA, külön felirat renderer kell.
EVR Sync: DXVA van, felirat van, és képes korrigálva megjeleníteni a videót a frekvenciához igazítva, elkerülve az akadásokatDe miért nem próbálod ki a sima EVR CPt?
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
MPC-HCban a beállításokban a kimenet fülön állítsd be a madVRt. Ekkor már azt fogja használni. A madVR konfigurációját a start menüből éred el, h. mit lehet beállítani, arra már nem emlékszem pontosan, régen uninstalláltam.
Szerk.: Nem hiszem, h. látod majd a különbséget EVR CP és madVR renderelése között.
[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
Ez az örök probléma... mikor azt hiszed már megy, valami csak beszaggat végül és lehet anyázni megint. Egy film legalább egyszer beszaggat valahol, hiába kellene tutira működnie...
Amúgy itt az EVR CP-t fogják ajánlani (mire megírom ezt a hozzászólást, szerintem ott is lesz legalább egy válasz...), de az nálam még rosszabb, kb. másfél percenként megröccen egyszer. Az EVR Sync meg ha megröccen, akkor durván akad 10 másodpercig, aztán meg nyomtalanul megy tovább. De van amikor az egész film lemegy gond nélkül. A bizonytalanság a legidegesítőbb benne...
Ja és 23Hz-et állíts be a kijelzőre kimenetként, innen indul a dolog.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
OddMan
őstag
Ha 23.976-ot akarsz és ATI kártyád van, akkor a catalyst-ban be tudod ezt állítani. A spec. felbontások közül be kell klikkelni az 1920x1080 24p-t és ez után a windows képernyőfelbontás menüpontban állítsd 23Hz-re a pana-t.
Innentől kezdve dadogásmentesen fognak menni a 23.976-os filmek. Ha esetleg újra 23.976Hz helyet 24.000Hz-el akarod hajtani a panát, akkor a pipát vedd ki a catalyst-ban 1920x1080 24p sor mellől és állítsd vissza 24Hz-re a windows képernyőfelbontás menüpontban a pana-t.
Ha az 1920x1080 24p be van pipálva a catalyst-ban, akkor nálam mindegy, hogy 24Hz vagy 23Hz van kiválasztva az ATI kártya 23.976Hz-el hajtja a megjelenítőt.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Fandango
veterán
Ha stereoban szeretned hallgatni a DTS-HD MA hangot akkor eleg a DTS core is, a kulonbseget nem fogod szerintem eszrevenni, igy pedig semmi extra nem kell. Egyebkent van egy modja MPC-HCval a HD MA hangot elocsalogatni, csak ez reszben legalis ugy velem, ezert itt ezt most nem osztanam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Elvileg ha a forras anyagban benne volt akkor a masolatban is benne lesz (egy cikk rola, ha meg nem olvastad)
De ezt is csak egy olyan dolog ami ideig oraig jelent megoldast, ember alkotta ember tori fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- iOS alkalmazások
- Fujifilm X
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest