Hirdetés
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Van valami ajánlott porszívó 30eFt alatt?
Lehetőleg porzsák nélküli(így könnyebb megtalálni a felporszívózott LEGO-t).MOD:
Sencor SVC 8YL akciós az edigitalnál. Szerintem ez lesz.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz DeFranco #15464 üzenetére
Tiszta szerencse, hogy nem találtam meg, hogy a másikhoz milyen porzsák kéne.
Addig pihenőpályára teszem a porszívó kérdést, holnap kimegyek és megnézem, hogy elhozzák-e nekem Salgótarjánból azt az 1 db-ot.MOD: Aztán ha elhozták megkérdezem lehet-e 20 havi 0% THM-re.MOD2: Igen, légyszi szerkeszd még át 3x.
Holnap lecsekkolom a SAMSUNG VCC41E0V3E/XEH-t.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz DeFranco #15466 üzenetére
"ez még ma is menne, ha nem égettük volna le 10 perc (meg előtte 9 hónap napi szintű) maxerős orrszívó-porszívózással"
10 perc? Stramp kiskölyök lehet, az enyémeket alig lehetett rávenni 1 percnyi orrszívásra.Reggel még átolvasom 1x ezt a hozzászólást, miután termékeket is társítottam a számokhoz, mert most nem értem.
Miért vagy ennyire samu párti a porszívók terén?
(amúgy már way too much effort részemről, én csak egy porszívót akartam, mert az előző konkrétan elkopott 15 év alatt, akkor is kb. 10K volt a tescoban...)
Na mindegy, úgy tűnik itt az ideje megismerkednem a porszívók világával is."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz DeFranco #15469 üzenetére
Ja, hogy birkózás volt, nálunk félórás győzködés, közben kiszívtuk a teljes család orrát, még a macikét is...
De közben tudott pihenni a porszívó és a "levegőztetője" nyitva volt, csak az "áldozat kedvéért" fogtam be arra a 3 mp-re amíg hajlandó volt odatartani becses kis szipogóját.Sencor SVC 8YL:
- 510W-ot ír
- meg elég jól néz ki
De ez a ciklonos legogyűjtő beindította a fantáziámat..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
-
félisten
Sencor SVC 8YL-hez keresek porzsákot, de annyi van, hogy nem tudok választani.
Honnan és melyiket?Nekem nagyon bejön a porszívó, letekerve annyira csendes, hogy még én is elviselem, feltekerve meg a járólapot is felszedi. Szerintem jó vétel volt és most megint akciós az edigitalnál 19.9eFt.
-
félisten
-
félisten
Köszi mindenkinek!
-
félisten
-
félisten
Ez nem igaz, én azt használtam 15 évig, amit akkor vettünk, amikor egyetemre mentem, hogy az albiba legyen valami.
10eFt alatt volt, tényleg a leg-leg-legalja valami Dio.
Egyszerűen elkopott az idők során a fej rajta, ez volt a legnagyobb baja..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Hűtőt kellene vennem, felül 200L, alul 100L fagyasztó felállásban.
Van valami igazán ajánlott?Nincsenek nagy elvárásaim, lehetőleg minden "hülye" opció nélkül, nem vágyom érintőpanelre a hűtőre, és ne is akarjon internetre csatlakozni. A vizet is ki tudom venni palackból.
-
félisten
Anno a porzsákcentrumból vettem porzsákokat, most hol érdemes keresni?
-
félisten
Indukciós főzőlapot, sütőt és beépített mosogatógépet kellene vennem.
Van valami amit el kell kerülnöm és/vagy ajánlott?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Aközött vacilálok, hogy bosch vagy Electrolux indukciós lap + sütő + mosogatógép kombót vegyek.
Bármi pro / kontra?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Végül egy teljes bosch szettet vettem, köszi mindenkinek aki segített/válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik