Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Üdv! Tanácsra lenne szükségem. Ma délelőtt elfosta magát a nem epp fiatal Indesit mosogatógépem. Lecsapja a fi relét, bekapcsolás után azonnal, függetlenül attól hova állítom a programkapcsolót (tehát program végén is amikor se szivattyu, se fűtés sincs). Mondjuk nekem furcsa, hogy a kismegszakítót nem veri le, tehát van egy sanda gyanúm, hogy nem egészen a gép a hibás, vagyis nem olyan komoly a baj....viszont nincs új fogyasztó a lakásban, eddig minden jó volt, a hálózat is új...ötlet?
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
válasz csemberlen #5985 üzenetére
Ez eddig ok, a kérdés h merre keressem a hibát...olvastam olyat h hálózati szűrő csinál pl ilyet...
A kérdés inkább az h kinek volt hasonló gondja és mi volt a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
No, fejlemény a mosogatógép ügyben....tegnap hazamentem és ránéztem, de végül az megoldotta, hogy bedugtam hosszabbítóval másik konnektorba, úgy nem verte le a fi relét. Utána visszadugtam a sajátjába és aztán ott sem Azért elhúztam, megnéztem a bekötéseket is de tudtam, hogy nem ott van a hiba, mert én csináltam Nem találtam semmit, szivárgásnak sincs jele. Azóta jó, lement egy teljes program. Remélem így is marad (2002-es gyártási év, ezt is meg tudtam nézni).
-
Daywalker
addikt
Üdv!
Ma este megviccelt az Indesit mosogatógépem (kb. 15 éves), alul a túlfolyón kinyomta a vizet úgy fél-1 óra működés után (program negyedénél járt)...eddig tökéletesen működött. Szétszedtem amennyire tudtam, leengedtem a vizet, kitakarítottam az alját, de nem találtam semmit. Kiszedtem a leengedő oldalon a szivattyút, tekercs ép, csatlakozások jók, lapát nem törött, tengely nincs beállva. A lefolyónál lévő nyomáskapcsoló működik - legalábbis ha megfújom, hallom a kattanást (majd holnap ránézek multival is), a csöve átjárható, nincs megtörve sem. Amúgy belül a szűrő eléggé el volt dugulva, mert bekerült (nem én pakoltam be) két üveg is, amiről leázott a papír, plusz amúgy is retkes volt - nagyon. Most ki van takarítva minden. Maga a lefolyó rész a szűrő után nem volt eldugulva, a csövön kimegy a víz a lefolyónál, ha beleöntök vizet. Valami ötlet, mielőtt beindítom, hogy mitől lehetett? Esetleg a bemenő oldalon van a hiba? Ott nem tudom hol van a kapcsoló, ami alapján nézi a vízszintet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest