Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Hali, van egy standard méretű Samsung mosógépünk és most tervezünk venni egy Electrolux szárítógépet, ezekhez egy összeépítő keretet keresek aminél nem számít hogy különböző márkájúak.
Nézegettem 1-2t de pl ennél a Samsungosnál [link] is azt írja hogy milyen típusú Samsung szárítógéphez lehet használni, így nem tudom mennyire univerzálisak, sose volt ilyen keretem.
Van ötlet hogy milyet érdemes venni aminek van kihúzható tálcája? Ahogy néztem az összes 20000Ft környékén van. -
Scale
őstag
-
Scale
őstag
válasz #48613632 #61824 üzenetére
Nagyon kitárni nincs hely, épp, amikor behelyeztük azt hiszem akkor próbáltam hogy kitártam teljesen, de megnézem majd hogy most mi a helyzet aztán próbálok rajta kicsit változtatni.
1 éves sincs a hűtő, talán nem rosszak még a zsanérjai, legalábbis remélemSzerk.: gyorsan meg is néztem jelenlegi állapotát:
Kb 100-105fok környékéig tudom most kinyitni, de csináltam neki helyet és kitártam teljesen, ami ennél a hűtőnél azt jelenti, hogy kb 135fok a teljes kitárás, nem lehet 180fokig, vagy még tovább is kiengedni és mindenhogy becsúkodik magától, csak nyilván lassabban nagyobb fok esetében.[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Igen, én is ilyesmire emlékszem, mármint nyilván ezért akartuk mi is teljsen kiengedni az első lábait mert ezt írta, viszont így pont azt érjük el, hogy magától kezd el csukódni.
Vajon megéri vele játszani, lesz egy olyan optimális pont ahol nem csukódik be magától teljesen kitárt állapotában de még könnyen is záródik ha enyhén meglódítom? -
Scale
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung RB37J5345 típusú hűtőnél meg lehet valahogy oldani, hogy az ajtó ne csukódjon automatikusan kb 30fokos szögig bezárólag? Az első lábai teljesen fel vannak már emelve, viszont így is ha pakolunk be/ki egynél több dolgot eléggé zavaró hogy 90+ fokos szögből mindig behúzza magát ilyen 30fokig kb, persze néha kitámasztással megoldom ha úgy van, de azért jó lenne ha be lehetne valahogy állítani.
Ugyanennél a sokáig nyitva hagyott hűtőnél kiadott hangját lehet valahogy hangosítani? Épp hogy a hűtő előtt állva lehet hallani. -
Scale
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettünk egy LG hűtőt és az ajtajával kapcsolatban lenne kérdésem, hogy magától behúzza magát egészen egy kb 30 fokos szögig. Vizmertekezes megvolt, mi lehet a gond?
Vagy ez direkt ilyen, vagy csak nálunk? A bepakolas elég nehézkes így.Köszi!
-
Scale
őstag
Amugy visszaterve az eredeti vonalra, ezt neztuk ki a mediaban multkor: [link]
Viszont most olvastam hozzaszolasok, velemenyek kozott, hogy mosogatas utan vizesek maradnak az edenyek, ami viszont nem tul jo tulajdonsag.. az itteni mosogatogep az alberletben ami tobb mint 10 eves is teljesen szaraz edenyeket hagy vegezetul, egyedul a muanyag tarolodobozok, meg a poharak aljan(megforditva ugye), talpan szokott lenni allo viz.
Ez nem tudom mennyire helytallo velemeny, illetve nem user error-e.
Lehet hogy az ennyire beleposzintu bosch mosogatogepeknel van jobb valasztas is mas markak kozott?[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz Fr3eWar #53031 üzenetére
Koszi a valaszokat!
mondjuk amit kineztunk bosch mosogatogep annak nincs ennyi pirosan megjelolt resze, gondolom ez ami neked van az nem belepokategorias gepben van.Mas kerdes: neztuk, hogy ezeknek a mosogatogepeknek az ajtaja alig akar lent maradni nyitva. Azt gondoltuk, hogy ha teljesen lenyitnank akkor az ajto ugy mond kiakad es lent marad, es ugy mond nem az also talca kihuzasaval kell az ajtot lent tartani. Ez nalatok is igy van, ez termeszetes tulajdonsaguk?
-
Scale
őstag
válasz Viszlát #52978 üzenetére
Pont kerdezoskodni akartam, hogy ez az uj tipusu evoeszkoz talca milyen, mennyire pratikus? Nem sokara koltozunk, es igy mi is mosogatogep vasarlasa elott allunk es olyan gepet neztunk mi is aminel ilyen az evoeszkoz tarolo, nem a regi kis kosaras. Elsore azt gondolom errol, hogy sokkal idoigenyesebb bepakolni az evoeszkozoket, mig a regi fajtanal be lehetett siman “dobalni” oket.
-
Scale
őstag
Sziasztok, hűtő vásárlás előtt állunk, eddig ezt a fajtát néztük ami tetszik igazából: [Samsung RB 37 J 53 45]
Neten amit lehetett róla olvasni az többségében pozitív, bár ilyen nagyon nyilvános véleménynyilvánító helyeken ki tudja, hogy ki mit és miért ír. Hátha itt van róla valakinek tapasztalata, véleménye.Köszi szépen előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest