Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak pozitív tapasztalataim vannak. Igaz, az előző Teka lap pár éve elkezdett küszködni hőérzékelő vagy milyen hibával. Utánaolvastam, ennek a típusnak sajnos típushibája, ráadásul azt írták, nem is lehetett csak az adott alkatrészt cserélni, csak a komplett panelt, ami a munkadíjjal együtt több lett volna, mint egy új, így amikor mindkét oldalon egyre sűrűbben fordult elő, beidegeltem és vettem ezt az AEG[link]-t.
Az elején elég sokszor sütöttünk úgy, hogy papír konyhai kéztörlővel letakartuk, még az edény alá is tettünk, mert sokkal könnyebb utána letakarítani, hiszen nincsenek olaj- vagy zsírcseppek, csak ami átszivárog a papíron. Gyors (az AEG boost sokkal gyorsabb, mint amilyen a boost nélküli Teka volt): 1 liter csapvíz (nem tudom, milyen hideg) 2:40 alatt forr fel boost módban, 145 mm ø, 2800 W; normál mód 1800 W 4:17. Nem ég rá a kaja, könnyű tisztítani, a gyerek (sem) égeti meg magát annyira, mint a gáz és a kerámia lapok, van gyerekzár, de ha a gyerek nem mágnesezhető edényt rak rá vagy nem elég nagy méretűt, akkor kikapcsol, így szintén nem égeti meg magát. -
Atomgeszi
nagyúr
Én még csak 3x főztem rajta. Kaptam hozzá ajándék edénykészletet, ami nem is baj, mert a gázos edénykészletem fülei az oldalra áramló hő miatt kb mindegyiken letört már, illetve eleve meg sem nyikkant a fűtés rajta.
A turbó fokozatot imádom, hihetetlen gyorsan felforralja a vizet bármihez. Na és utána ami még tapasztalatot igényel, hogy hányas fokozat felel meg a gázos takaréknak. Az időzítő is perfekto. Beállítom a hőfokot, meg az időt, ő meg lekapcsolja magától az egészet. (bár ezt már az új sütőnél is megcsodáltam
)
Mivel takarítsam a felületet, hogy sokáig karcmentes maradjon?
Ablaktisztító + konyhai törlőpapír megfelelő erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest