Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz koxx #43802 üzenetére

Csak pozitív tapasztalataim vannak. Igaz, az előző Teka lap pár éve elkezdett küszködni hőérzékelő vagy milyen hibával. Utánaolvastam, ennek a típusnak sajnos típushibája, ráadásul azt írták, nem is lehetett csak az adott alkatrészt cserélni, csak a komplett panelt, ami a munkadíjjal együtt több lett volna, mint egy új, így amikor mindkét oldalon egyre sűrűbben fordult elő, beidegeltem és vettem ezt az AEG[link]-t.
    Az elején elég sokszor sütöttünk úgy, hogy papír konyhai kéztörlővel letakartuk, még az edény alá is tettünk, mert sokkal könnyebb utána letakarítani, hiszen nincsenek olaj- vagy zsírcseppek, csak ami átszivárog a papíron. Gyors (az AEG boost sokkal gyorsabb, mint amilyen a boost nélküli Teka volt): 1 liter csapvíz (nem tudom, milyen hideg) 2:40 alatt forr fel boost módban, 145 mm ø, 2800 W; normál mód 1800 W 4:17. Nem ég rá a kaja, könnyű tisztítani, a gyerek (sem) égeti meg magát annyira, mint a gáz és a kerámia lapok, van gyerekzár, de ha a gyerek nem mágnesezhető edényt rak rá vagy nem elég nagy méretűt, akkor kikapcsol, így szintén nem égeti meg magát.

• Atomgeszi

nagyúr

válasz koxx #43802 üzenetére

Én még csak 3x főztem rajta. Kaptam hozzá ajándék edénykészletet, ami nem is baj, mert a gázos edénykészletem fülei az oldalra áramló hő miatt kb mindegyiken letört már, illetve eleve meg sem nyikkant a fűtés rajta.

A turbó fokozatot imádom, hihetetlen gyorsan felforralja a vizet bármihez. Na és utána ami még tapasztalatot igényel, hogy hányas fokozat felel meg a gázos takaréknak. Az időzítő is perfekto. Beállítom a hőfokot, meg az időt, ő meg lekapcsolja magától az egészet. (bár ezt már az új sütőnél is megcsodáltam :D )

Mivel takarítsam a felületet, hogy sokáig karcmentes maradjon?

Ablaktisztító + konyhai törlőpapír megfelelő erre a célra?

Új hozzászólás Aktív témák