Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22336) spidersoft válasza VIPowER (#22288) üzenetére


spidersoft
senior tag

Kösz a tippet! :R A helyi electrolux/stb. szervizben mondták, hogy ne is mondjam tovább, már a héten is kereste valaki (ezek szerint a miénken kívül dohog még legalább egy harmincéves láda valahol a környéken:D), nincs ilyesmijük hozzá (pedig amennyire tudom, ugyanezt a hűtőt kisebb műanyagelem ráncfelvarrást követően Zanussi Lehel néven még gyártották egy darabig). Hívtam az Orczyt, hallgattam a muzsikát vagy öt percig, aztán ráúntam... gondoltam írok nekik facebookon (amire később válaszoltak is). Ami nagyon meglepett, hogy *visszahívtak*, hogy volt egy nem fogadott hívásuk! Hát én még ilyet webshoptól nem éltem... :C Leegyeztettük a méreteket, és megrendeltem az ajtógumit (ők is kifogytak, épp rendelés alatt van náluk, majd küldik, ha beérkezik, de legalább úgy néz ki, hogy lesz).

Újabb kérdés :D Összeszedtem a bátorságom (és a pénzem), és pár éve vettem egy belépő Miele mosógépet (W3164). Nem egy olcsó eresztés, de szempont volt az egyszerű működés, a nem agyoncsicsázott gép, illetve a tartósság. Azon az elven indultam neki a dolognak, hogy anno egy Energomat is fél éves melós fizetés volt. Viszont előjött egy problémája. Igazából nem zavar, de hátha valami bajt jelez előre, így inkább megkérdezném: a (szemből nézve) bal hátsó dob felfüggesztő rugó zörög, olyan hangja van, mintha kézzel pengetném. A jelenség minden centrifugálási ciklus *végén* jelentkezik, amikor a dob már lassul. Nem függ a centrifugálás sebességétől, a ruhamennyiségtől vagy a vízhőfoktól, de a mosási ciklus hosszától se. Ha a sasszéhoz szorítom egy csavarhúzóval a rugó felső fülét, akkor nem zörög, tehát a fenti lemez-rugó kapcsolatnál lesz valami hiba. Nem zavar, legalább hallom, ha végzett :D Valakinek ötlet? Valami kezdi megadni magát, vagy hadd zörögjön? :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.