Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
Csáó!
Van egy samsung házimozi rendszerünk, és nagyon szépen szól, viszont a lejátszó részét (erősítő+dvd lejátszó) cserélni szeretnénk. a mélynyomó osztja szét a hangot, abba viszont valami speciális kábelen megy: 10. oldalon látszik az erősítő kimenete. Van erre valami átalakító, hogy más erősítőt is rá lehessen csatlakoztatni? Vagy van olyan egyéb erősítő, aminek ilyen csatlakozója van?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan erősítőt mondani, aminek van 13 pines din kimenete? Csak ilyen megy a mélynyomóba és cserélném az erősítőt."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz #25954560 #6401 üzenetére
Jaja. Sajnos én is kb. idáig jutottam pl.:
Ezzel még megoldható lehetne, ha a sárga kábelt is a hanghoz használom, de bennem az van, hogy az rca az egyik legegyszerűbb kábel, és a minőség sem az, mint sok más kábel esetében, nem igaz?
Amúgy most ez a din megy a sw-be, és az osztja szét a hangfalakra, ez ilyen samsung egybe rendszer volt.[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz p_milan #6408 üzenetére
Akkor elmondom az egész sztorit, így érthetőbb
Van egy Samsung HT-P1200 -as egybe rendszerünk. Sztem gyönyörű hangja van, ha jól van beállítva, viszont a DVD lejátszó része nem az igazi, el kellet vinni szervizbe, mert elkezd akadozni, ilyenkor garisan megcsinálják, gari indul előröl és 1 év után megint elkezdett akadni, most majd visszük megint, de ez így elég gáz, illetve vannak már nála jobb lejátszók is. Mivel az erősítőn csak egy sztereo rca és egy optikai bemenet van (ez utóbbival sem megy a PLII csak a sima PL), nem lenne az igazi csak lejátszót venni, erősítőt nem. A hangfalakkal viszont nagyon jók, azokat nem akarjuk cserélni, ha nem muszáj."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
Sziasztok!
Abban tudtok nekem segíteni, hogy a harmankardon avr 155 hdmi-ről fogadja-e a hangot, vagy a hdmi-t csak továbbításra tudja használni (mivel van rajta ilyen csatlakozó)?
Előre is köszi.Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
őstag
válasz #72042496 #6883 üzenetére
Jaja, a 155-öt kicseréltettük 255-re (az eladók is azt hitték, h viszi a hdmi hangot ), végülis Blueray-hez csak az lesz az igazi. Eddig csak egy rövid jelenet erejéig volt időm kipróbálni, valami gyönyörűen szól (részletes, tiszta és nagyon finom, kellemes hangzása van) és a képpel sincs semmi gond, sőt...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest