Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
H/K, ha lenne ezekhez hasonló árban, ami tudja a bluray HD hangjait is kezelni, akkor természetesen szóba jöhetne, de nem nagyon találtam eddig 100-110 körül ilyet...
Érvek a Denon mellett? Dübörgősebb? Tartósabb? Jobban passzolna JBL-hez? Csak azért kérdem, mert paramétereiben meg az Onkyo erősebb a kettő közül, amit írtam.
A JBL szettnél meg félreértetted, ez még a régebbi Northridge E80-as, nem az újabb ES széria. De ezt is komolyabbnak mondják mindenhol, mint a Balboát. Viszont zenét meg szub nélkül szeretnék hallgatni, épp ezért tartanám fontosnak, hogy a frontok önmagukban is jót teljesítsenek. A Balboát sajnos nem sikerült meghallgatnom szub nélkül, talán majd holnap. Mindenesetre nagyon jó árban lenne az is, az 5.1-es szettet el tudnám hozni 160-ért. Az említett másik szett, az E80 E20 EC25 meg durván 120-ba fájna, de ahhoz nincs szub, ami plusz 80. szóval fáj a fejem rendesen, melyiket válasszam...
Köszi egyébként az egy szavazatot a Denon mellett.
Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest