Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo55
tag
válasz
devil-k #87127 üzenetére
Azért tűnhet "kapkodásnak" amit csinálok, mert nem ragaszkodok egy márkához és csak érdeklődök, ez nem azt jelenti, hogy holnap meg is akarom venni.
Tudtommal kikérni a véleményeteket, és utána az elmondottak alapján mérlegelve dönteni nem tilos.
Az a fő problémám, hogy nem ülhetek egész nap csak a gép előtt, hogy vajon ez meg az jó lenne e nekem és persze még így sem biztos a végeredmény.
Mivel mindenki lehúzta a sárga földig az x2000-et ezért gondoltam , megfogadom a tanácsokat, és nézek magasabb kategóriákban is. Mivel még új ezért ha váltok szerintem most kéne megtenni.
Eddig azt hittem hogy alapszinten benne vagyok a moziban, de ez az össze vissza vélemények hada háát nem tudom kinek lehet hinni kinek nem(ezzel arra célzok hogy egyszer jó az x2000 egyszer meg nem).
REMÉLEM NEM SÉRTETTEM MEG SENKIT, MERT NEM AZ VOLT A CÉLOM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő