- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp59
aktív tag
válasz
#09634560 #58580 üzenetére
Kérlek olvass kicsit utána mert én így általánosságban ahogy te leírtad soha nem mondtam hogy idézlek : "1. hogy 5.1-es kiépitéssel jobban jár valaki," Amit mondtam gutentag fórumtársunk kérdésére ([link])aki 5.0 hangfalszetben gondolkodik hogy ahhoz szerintem felesleges 7 csatornás erősítőt vennie mert az 5 csatornás olcsóbb és miért fizetne feleslegesen ha úgysem használja ki.
A másik amit írsz : "2: jobban megéri zsir ujat venni." Ez is az én álláspontom amiről le is írtam hogy miért tartom annak. Miért venne valótlanság az ha én számomra a használt cikkek nem vásárlási alternatívák?
Köszönöm a gratulációtés biztos vagyok benne hogy nem én vettem meg ezzel a készülékkel a világ legjobb erősítőjét de ezt én nem is mondtam. Amit mondtam hogy nekem ez az erősítő tökéletesen megfelel.
Az meg hogy idézem tőled ".....de az itt linkelt denon vgay a nagytesója keresztben lenyelné mind hangminőség mind szolgáltatásokban." Nos ez lehet hogy így van de mivel gondolom te sem hallottad mindkettőt azonos kiépítésű rendszerben azonos akusztikájú helységben ezért ezt így látatlanban hasraütésszerűen kijelenteni elég komolytalan állítás tőled is vagy bárki mástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged