Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed Parker #16430 üzenetére
én sem csak kábelekre értettem. és nem azt mondtam, hogy ne tegye meg valaki, hogy félmilliós tápkábelt vesz, csak azt, hogy ne kezeljük tényként egyik irányba sem, hogy az hogyan hat a hangra. mert ha az tény, akkor bizony mérhető. de mégis hogyan? hány százalékkal lesz "jobb" a hang? és mit jelent, hogy "jobb a hang"?
érdekes olvasmány amúgy a bob carver challenge, már említettem itt a topikban. híres tervező, aki azt mondta, hogy a sima 800 dollár körüli erősítőjét bármilyen szintű ellenfélhez hozzá tudja igazítani. kapott is valami high-end zsugát, pár nap alatt úgy átalakította az erősítőt, hogy abx teszten elvérzett mindenki, amikor különbséget akart tenni a carver cucc és a tízezer dolláros high-end vas között.
a hifiben nagyon rég szétvált már az ár és a teljesítmény, van mindenre példa, nem lesz valami azért jó, mert drága. és fordítva. de ezt amúgy ti tudjátok a legjobban, általában ezen logika mentén ajánlotok használt sztereó erőlködőket stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest