- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz
andorra #16335 üzenetére
Álljon meg a menet! Csak ki akarok próbálni pár kábelt...fentebb linkeltem is párat 10k alatti kategóriában... Ha kipróbálom és hallom a változást és meg is ér annyit akkor megveszem!
Szó sincs itt arról, hogy trendi akarok lenni, meg be akarok vágódni
Csak ha jól emlékszem a múltkori szájkararét ott hagytuk abba, hogy majd kipróbálok pár madzagot AC230V fronton
Még annyit, hogy ha visszaolvasol, már érdeklődtem komolyabb avr-ek iránt is, sőt még sztereóban is töröm a fejem...Tehát nem biztos, hogy itt akarok gyökeret verni a 1912-C6 vonalon...
Peace
-
Toobee
veterán
válasz
andorra #16335 üzenetére
Szerintem ez a fórum nem a trendiségről szól, nagyjából majdnem mindenkit ismerek személyesen, na jó...a fórumozók felét. A többiekkel is rendszeres váltunk privát üzeneteket, sokszor baráti hangulatban, személyes témákról. Ha az én fejemben "megszólal", amit ír, akkor egy poénos, barátok közti beszélgetést képzelek el. "Na, ti megmondtátok, aztán mégse akartam elhinni, de már érdekel...jöhetnek a gúnyos megjegyzések" Én nem így látom, ahogy Te. Azt látom, hogy úgy elkapta a gépszíj, ahogy sok mást, aki beleugrott ebbe a "világba".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest