Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorkos
tag
válasz
johnywalker #18916 üzenetére
Sok dícséretet olvastam róluk én is azért is mentem hozzájuk bizalommal. Nem a pénz vissza füzetésen volt a hiba, mert ott a papír. A boltban 1000éve ott dolgozó fazon nem tudja mit hogyan kell csinálni? Még ő háborodik fel mikor megkérdem mi ebben a bonyolult
kabarés szitu volt, alíg bírtam feldolgozni
meg a szervíz is érdekes. attol h elvették a h/k forgalmazást tőlük nehogy nem tudja elküldeni márkaszervízbe... nálam leszerepeltek nagyon, a sok dícséret mellé egy kis negatív.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A titánkeret nem olcsó
- Ford topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazon Fire TV stick/box
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest