- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
Van egy 8 éves 5.1 szettem Wharfdale hangszórókkal és valamiért a centerrel (220C) sose voltam teljesen kibékülve ahogy a beszédhangot visszaadja. Bizonyos hangszíneknél mintha tompa lenne, sőt picit talán még torz is, bár ez elég erős így leírva, nehéz megfogalmazni, de nem kristálytisztán szól az biztos.
Próbáltam megcserélni az egyik front sugárzóval, és valamivel jobb volt de nem sokkal.
Picit reméltem hogy a régi Yamaha erősítőt amikor a Denon x1800h-ra cseréltem majd javul, de ezen a téren nem volt javulás
A szoba egyébként visszhangzik ha tapsolok, elképzelhető, hogy simán csak ezt kéne orvosolni és tisztábban szól utána a beszédhang ?Azért mielőtt belevágok jó pénzért beméretni a szobát meg akusztikai paneleket venni, gondoltam arra is hogy simán megnézem egy másik centerrel és ha jó akkor megtartom ha nem akkor meg visszaküldöm.
Tud valaki 200k-ig ajánlani egy centert amiről tapasztalatból ismert hogy szépen szól a beszédhang?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- Revolut
- Konteó topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Androidos fejegységek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest