Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
geucsa
tag
Sziasztok! Hirtelen felindulásból én vettem meg ezt a házimozi erősítőt. Az alku miatt sokáig vitatéma volt. Én nem alkudtam, hanem a meghirdetett 55000 forintért elhoztam. Eredetileg sztereó szettet szerettem volna és most jobban átgondolva még mindig azt szeretnék, így ugyanannyiért megválnék ettől az erősítőtől. Annyira jó vétel volt, hogy nem bírtam nem kihagyni még akkor sem, hogy nincs rá szükségem.
Hülye vásárlói ösztön.
Csak azért írom ide fel, mert akkor sok volt itt is az érdeklődő a témában, hátha még mindig érdekelne valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Peugeot, Citroën topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest