Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Real_Necro #50994 üzenetére
Pont annyit, mint egy 200 forintos öntapadós tüske. Mármint ebben a kategóriában. Lehet, hogy egy milliós centernél már számít, hogy tüske, vagy SuperSpikes, de egyesek szerint ott is csak azért, mert annyit költöttél rá, hogy szeretnéd hallani. Mindenesetre Béci leírta, hogy ferdén nem működik, így már nem kell rajta töprengeni.
Én pl. sosem értettem, hogy miben lehet más, mint az én kb. fél
/negyed négyzetmilliméteren az alatta lévő alátéten érintkező hangfaltüskéim a frontok alatt, de biztos meg lehet magyarázni.Egyébként a hallgatói irányba, ferdén elhelyezett center hoz biztos a legtöbbet a hangzásban, úgyhogy jó irányból közelítesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest