Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: Sirály
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Real_Necro #50994 üzenetére
Pont annyit, mint egy 200 forintos öntapadós tüske. Mármint ebben a kategóriában. Lehet, hogy egy milliós centernél már számít, hogy tüske, vagy SuperSpikes, de egyesek szerint ott is csak azért, mert annyit költöttél rá, hogy szeretnéd hallani. Mindenesetre Béci leírta, hogy ferdén nem működik, így már nem kell rajta töprengeni.
Én pl. sosem értettem, hogy miben lehet más, mint az én kb. fél
/negyed négyzetmilliméteren az alatta lévő alátéten érintkező hangfaltüskéim a frontok alatt, de biztos meg lehet magyarázni.Egyébként a hallgatói irányba, ferdén elhelyezett center hoz biztos a legtöbbet a hangzásban, úgyhogy jó irányból közelítesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest