Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz
Dorian #44065 üzenetére
a kemény mag túlgondolja a kedvenc hobbiját, olyanok ezreivel problémáznak, amik az átlag felhasználó számára lényegtelenek lehetnek. - Pont ez miatt indítottam ezt a felvetést.
A fórum kemény tagja néhány személy, ezért egy "Házimozi belépő szinten" nem erről kellene szólnia, hanem arról amiről a többség (a belépők.. átlag felhasználók) igénye és nekik lényeges témákról.Ha ez itt nem valósítható meg, akkor egy másik fórumot kell nyitni a "pórnépnek". Szerintem.
Amúgy a hangminőség fontos része a hangerő, hiszen nagy részt az határozza meg a dinamikát. - ez igaz, egy bizonyos hangerőig, vagyis addig, amíg teljes részletességgel hallom a leghalkabb részt is, az szerintem elég.
Másnál ez nem elég, ő hangosabban hallgatja. Így ez nem abszolút érték.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest