- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
Köszi a linket. Ez nem olcsóbb lenne? Kérdés az, hogy mennyire megbízhatók ezek az ebay-s oldalak. Utángyártott se rossz, ha tud minden funkciót, bár ez az utángyártottnál kérdéses, nem?
Végülis a legjobb az eredeti lenne, amit az ebay-n árulnak, ha működik ahogy kell.
A taníthatós állítólag nem tud mindent, amit kéne neki, ezt olvastam.
Néhány napja találtam egy illetőt, egy tv-szerelőt, aki azt mondta, hogy eredetit tud szerezni és újat.Na ez érdekes, mert eredetit már régóta nem gyártanak szerintem, akkor a két állításból csak egy igaz, vagy új és nem eredeti, vagy eredeti, de nem új.
Na le kell még futni pár kört, mire beszrezem, haverok is futkorásszák már a köröket távirányítóügyben, áthárítottam egy kicsit a problémát.
De hát ők is csak először gondolják úgy, hogy megoldották az ügyet, rájönnek aztán, hogy seholse járnak az ügyben.
Azt gondolják, hogy tv-szerelő ismerőseinek, nagy vesszőkosárnyi távirányítója közt, biztos van egy RC-883, szerintem meg biztos, hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest