Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
VoidXs #23194 üzenetére
Gondoltam kimaradok ebből a vitából, de a tinicsürhe kicsapta a biztosítékot nálam! A lájk használata, átvétele, helyénvaló. Nincs olyan szavunk amivel helyettesíteni tudnánk.
Tinicsürhe tagja pedig te is voltál amikor fiatal felnőttként, magad is formáltad ezt a szép magyar nyelvet.
Az hogy más nyelvek szavait átvesszük és magyarosítjuk, engem nem zavar. Az viszont sokkal inkább amikor keresztnevekkel tesszük ezt.Amúgy saját magamon figyeltem meg, hogy míg tanulmányaim alatt egészen helyesen tudtam írni tollal, addig áttérve billentyűzetre drasztikusan romlott a helyesírásom. Többször elgondolkodom szavak helyesírásán mint kézzel írva ami valahogy reflexből jött. Mostanra viszont a tolltól szinte görcsbe rándul a kezem olyan ritkán használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest