Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: Sirály
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
VoidXs #23194 üzenetére
Gondoltam kimaradok ebből a vitából, de a tinicsürhe kicsapta a biztosítékot nálam! A lájk használata, átvétele, helyénvaló. Nincs olyan szavunk amivel helyettesíteni tudnánk.
Tinicsürhe tagja pedig te is voltál amikor fiatal felnőttként, magad is formáltad ezt a szép magyar nyelvet.
Az hogy más nyelvek szavait átvesszük és magyarosítjuk, engem nem zavar. Az viszont sokkal inkább amikor keresztnevekkel tesszük ezt.Amúgy saját magamon figyeltem meg, hogy míg tanulmányaim alatt egészen helyesen tudtam írni tollal, addig áttérve billentyűzetre drasztikusan romlott a helyesírásom. Többször elgondolkodom szavak helyesírásán mint kézzel írva ami valahogy reflexből jött. Mostanra viszont a tolltól szinte görcsbe rándul a kezem olyan ritkán használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drága és vékony lesz az iFold
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600KF 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest