Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- .LnB: ProtonMail(?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
NAS vásárlásán gondolkodtam, de aztán eszembe jutott, hogy van egy régi PC-m, ami már csak porosodik szinte. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ebből lehetne egy home servert varázsolni valahogy? Meg mondom őszintén, nem nagyon értek hozzá. A konfig alapja, egy AsRock p4i65g lap, egy intel celeron proci 1gb vagy 512 mb ram, nem emlékszem pontosan, egy 6200as nv videókártya, hálókártya, ha jól emlékszem az alaplapi van benne. Az lenne a kérdés, hogy ne vegyek feleslegesen NAS-t ebből lehetne egy olyan szervert létrehozni itthonra, ami tárolja az adataimat, tudok rá torrentezni le-fel, és megosztja az adataimat, pl. wirelessen keresztül smartTV film lejátszás? Vagy egy ilyen régi géppel már ne akarjak semmit csinálni, csak kidobni?
Köszönöm szépen a segítséget előre is! -
Boost3er
tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e de nem nagyon találtam, más topicot ami ennél közelebb állna az én témámhoz. Ha esetleg majd mégis van, akkor elküldhetnétek a linket. Az lenne az én kérdésem, hogy itthon, csakis itthoni felhasználásra, van 2 laptop és egy asztali számítógép. Jelen pillanatban a fő gép az egyik laptop, mert ez váltotta az asztali gépet. Az asztali gépben van 3 HDD. A házban van egy TP Link TL-WR1043ND típusú router. Ehhez párosul egy UPC 120mbit-es net. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit. Az lenne a kérdésem, hogy ugy, hogy a laptop valamikor wifin van amikor kábelen van csatlakoztatva, a routerhez, az asztali gép állandóan wifin. Meg lehetne oldani valahogy, hogy ebből az asztali gépből egy szerver szerű gépet csináljak, hogy a routeren keresztül vagy más egyéb megoldással gyorsan elérjem rajta a HDD-ket és másolni tudjak rá illetve arról a másik gépre. És persze úgy, hogy ezt minél gyorsabb sebességgel.
Remélem érthetően leírtam
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerver tápegység
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas, rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- APC Smart-UPS X 750VA SMX750I és APC Smart-UPS X 48V SMX48RMBP2U
- JuLong 2. generációs 90 Plus Gold 1800 W-os bányászati tápegység (PSU)
- Legrand UPS KEOR LINE RT 3000VA Szünetmentes tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest