- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Barnahalo #9543 üzenetére
Én HP elitedesk vagy Dell Optiplex asztali irodai gépeket keresnék. Ezekben jellemzően van hely 2-3 3.5" HDD-nek és van nvme foglalat is.
Illetve rakhatsz bele alacsony profilú videokártyát ha egyszer valamiért kellene, továbbá lesz egy PCI foglalatod ahova rakhatsz gyorsabb hálókártyát mondjuk.
Egyszóval bővíthetőbb és kompakt marad.B opció, hogy apróról összeszedsz magadnak hardvert egy barebone/mini ATX házba, de ez több idő és energia lehet.
Én a laptop vonalat elengedném, mert azt is kinövöd majd és ott csak teljes hardver cserével oldhatsz meg bármit.
Nekem HP elitedesk van egy 6. gen i5 procival, az egész nem sokkal nagyobb mint egy társasjáték doboza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest