- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Revox66 #19500 üzenetére
Ezt az akusztikus mocsarat szerintem Turbina írhatta
Nem ismerem sem a jó sem a rossz oldalát sem a TL sem a Sonido dobozoknak. Amit meg én akarok csinálni...na olyan nincs sehunse
De próbáld ki Te is, amit én akarokNézd meg egy kis doboz mély átvitelét (csak kis méretű dobozról van szó!) szimplán le rakva asztalra, vagy nézd meg polcba rakva könyvek közé, esetleg sarokba téve a földön...én ezeket az akusztikai hatásokat kívánom hordozhatóvá tenni. Semmi egyebet nem akarok tenni, a második doboz csak egy polc szerepét tölti be, vagy egy sarokét a szobában. Az is lehet, hogy nikecellel kitömöm majd a két doboz között rést, még vannak elvetemült ötleteim
Jah, egyébként én is 13 centissel fogok vacakolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest