Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz cinemazealot #56555 üzenetére
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz geprombolo #56801 üzenetére
Szia!
A grafit nem jó hővezető.
A grafit fólia 2 hővezető felület között hatékony hőátadó, de hőelvezetésre kifejezetten rossz.Egy vékony alu lemezzel legalább 15x hatékonyabb lenne.
-
Hobbbyt
őstag
válasz hegegabi80 #56831 üzenetére
Én nem vagyok szaki, de tudtommal csak terheléses próbával lehet igazán mérni egy aksi állapotát. De szerintem ebben az esetben nincs mit mérni, hisz a másik aksival ok.. szóval maga a teló rendben van. Kizárásos alapon csak az aksi pusztulhatott meg, nem is feltétlen a cellák, hanem akár a kis áramkör ami felügyeli a cellákat.
-
Hobbbyt
őstag
válasz alufelni #56848 üzenetére
Szörnyű ár-érték aránya van..
1 db 32 Gigás SD kártya 6e+ Ft, 10db 60e+, +ennek a konverternek az ára.
65e forintból van egy 320 gigiás max 350mb/s írást tudó "SSD"-d aminek a halálozási lehetősége több tízszerese egy normális SSD-nek. (ezek a mem cellák nem a folyamatos írás-olvasásra lettek kitalálva, nincs semmi cella pótlási és védelmi lehetőség)65e -ből már 512Gb-s nagyon tuti SSD-ket lehet venni aminek az írási sebessége két, háromszorosa ennek az izének.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest