Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Szerintetek az ilyen "másolatok" mennyire javasoltak az eredeti Arduino Uno R3 helyettesítésére?
Gondolkozom egy projectben, és hát durván a harmadába kerül a másolat az eredetinek, ha nem kevesebbe. -
norbert1998
nagyúr
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy ehhez a géphez mennyire szükséges a 270 oz-in nyomatékú motorszett? 45 oz-in erejűből cirka féláron jönne ki az elektronika (40k helyett 20k (HUF)).
Vagy ha máshol kérdezzek
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz SchumiBácsi #52568 üzenetére
Mert nem tudtam pontosan, hova fog kerülni a bordán a gpu, mivel elég ortopéd módon fekszik fel, ami kb percenként ment arrébb, míg meg nem húztam.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Atomantiii #52571 üzenetére
Itt azért elég sok dolog volt, amire rá ülhetett volna a borda, ami meg ugye vezet. A békesség a fontos
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz Ed3r_X_ #52612 üzenetére
Hát nem szedem szét
Mondom, majd ha nagyon látszik a különbség hőmérsékletben, akkor majd. Addig meg a levegő megold mindent, főleg, mióta a gép nem a szőnyegen a földön van, hanem az íróasztalom tetején.BRIKLY
Hát ráhibáztál
Szinte mindig megy az AB monitorozás a képernyő sarkában. 71 fokon tetőzik a hőmérséklet elég régóta, és nagyon hangja sincs.Egyébként 8g-os volt ez az MX-2, 1400-1800 ft-ért (nem emlékszem), ilyen kis fecskendő szerű zárható dologban.
-
norbert1998
nagyúr
Lenne még egy kérdésem. Mit javasoltok, mekkora emelkedése legyen a mozgatoorsonak a maron? Olyan 1000*500-as munka felületre gondoltunk maximum, de mivel a léptetőmotor nem szereti a nagy fordulatot, jobb lenne a nagyobb menet emelkedés. Mi T12*3-as orsót néztünk, C45-os acélból, és anyából is acélt, mert a bronznak harmadába kerül és három kell legalább. Szóval csak ha tényleg muszáj, akkor lesz bronz anya acél helyett (egyébként (gép) zsír van bőven itthon)
Jó lesz ez így? Közvetlen egy 2Nm-es rögzítő erejű léptető motor hajtaná.
-
norbert1998
nagyúr
Üdv.
Ezt kellene megvalósítanom, viszont még három ugyanilyen bekötés, csak kapcsoló helyett gomb lenne rajta.Szóval TL;DR
Elég sok forrasztgatás, arra gondoltam, hogy valami táblára kellene rátenni az egészet. Van valami ötletetek, hogy mire valósítsam meg a dolgot?Van vékony textilbakelit tábla, arra esetleg?
-
norbert1998
nagyúr
Megoldottam, ha valaki ki akarna nevetni
-
norbert1998
nagyúr
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Spórolós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Tippmix
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest