Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
válasz Wannacoke #10583 üzenetére
A net-en találtam egy srácot aki bluetooth-t rakott ugyanilyen lapiba, ebből kiindulva gondoltam mi lenne ha egy hubot kötnék ugyanoda így lenne 3db usb-m.Kicsit passzosan fért a házba a dupla csati, de kis fargással elfért a cpu hűtő melett.
Bluetooth a lapiba[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
válasz Wannacoke #10661 üzenetére
Azért, mert amikor verseny közben boxtaktikát kell váltanom, nem akarok a kormány mögé nyúlni mindig a billentyűhöz, azzal sokat veszítenék, így meg kéznél van, mozdítanom sem kell a kezem, csak az ujjaimmal pötyögni. Na meg TS-t úgy használok, hogy csak akkor halljanak, amikor nyomok egy gombot, ez is a numpadon van elhelyezve.
Van róla logoutom is.(#10662) Tomate - Áh, Griddel nem fertőzöm a gépem, nem sokra tartom.
=== Szatocs ===
-
rob210
nagyúr
válasz Wannacoke #11030 üzenetére
NEm bántó szándékkel írtam, még mielőtt félreértenél, vagy felhúznád magad.
Hanem ezzel erősen agyon lehet verni a gépet.
A pillanat ragasztó nem a leg ideálisabb megoldás.
Ráadásul ha hőre kilágyul és elenged a ragasztás mit sinálsz?
Mondjuk egy ilyen gépnél kidobod, de ha valami hozzáértő szerencsétlen sufnituninger megcsinálja így a 40-50ezer forintos lapját.???Még egy fontos dolog most hogy cserélsz rajta hűtést ha kell?
Mert a pillanatragasztó amig tart addig nagyon erősen tart.
Renault power
-
MODERÁTOR
válasz Wannacoke #11240 üzenetére
Köszi, van itthon Viszont ahoz néznem kéne egy másik előlapot, mert ebbe úgy nemtudok vágni.. Nézelődök, de egyenlőre a jelenlegit alakítgatom.
Na közben haladok valamelyest én is. Sajna ragasztásig még mindig nem jutottam, de picit szebbé tettem az oldallap kivágását a ventinél, meg elölről kikerült a kijelző, és be a venti. Kijelző tekintetében viszont egy jó kis dologra bukkantam itt, ugyhogy asszem egy olyan is beépítésre kerül majd egy 5.25"-ös helyre.
Az első venti még nem a végleges helyén van, kis igazításra szorul, valamint oda alulra(alá) kerül majd két kapcsoló, az egyik teljesen lekapcsolja az első és oldalsó ventiket, a másik meg lassítja a forgásukat.
Everybody lies.
-
CollectoR
aktív tag
válasz Wannacoke #11370 üzenetére
Gondolkodtam rajta, nem lenne túl drága szerintem. Főleg a gyáriakhoz képest
Ha sikerülne miniatűr DC kompresszorokat szerezni, nagyon kicsibe meg lehetne csinálni.
Tiszta propánnal, vagy R134-el, esetleg R410-el lehetne járatni, bár nekem nincs zöld kártyám, de egy kis pénzért feltöltik az embernek gázzal a rendszert, ha már kész. -
geprombolo
őstag
válasz Wannacoke #11558 üzenetére
Vagy a körzőbe a ceruzahegy helyett tehet karctűt, azzal sokszor körbetekeri és ha van türelme, akkor előbb-utóbb kivágódik a lemez. Tádám! Na persze csak ha nem olyan vastag a lemez, mint az én gépházamban, mert egy tank is megakadna benne, olyan erős (P2-es Compaq ház)
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
stikyo
tag
válasz Wannacoke #12037 üzenetére
Köszi, nem kellett más, csak szerencse, tök véletlenül találtam meg a fűzőt a kerékpáros koszos olajos cuccok között.. azért is olyan szép tiszta az egyik Ahogy megláttam, hogy üreges a belseje, már raktam is a kábelre Feleslegesen amúgy, mert asszem ez a rossz átalakítóm: néha nem ad áramot, a vinyóm így elég gyakran leállt munka közben ....
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
stikyo
tag
válasz Wannacoke #12041 üzenetére
Nemtom itt mi a laza, de agyonrúgnám az ilyen csatikat.. Egyébként belekukkantottam a satás végibe, és 1-2 láb kicsit le van nyomódva.. kap majd egy kis gémkapcsot
Más: Kicsit kiegészítettem a piros harisnyát, mert túl rövid volt. így már jobban fog hajlani az ATX kábel, és könnyebben el tudom rejteni. Fekete cipőfűző: kicsit szöszös, de majd az öngyújtó segít rajta! Rakok maj fel az elkészült példányról is képeket, most csak ennyi update van:
[link][ Szerkesztve ]
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
nemethati
senior tag
válasz Wannacoke #12289 üzenetére
Durva, holnap látjuk MTH-n?
Itt a bizonyíték, hogy nem csak Dremel-el lehet kört vágni brutál!
Másvilág:
Valaki erre tudna okosat mondani? [link]
Ilyen ledeket akarok majd használni [link].
Sorba kötném de fingom sincs hogy kezdjem + kapcsolni is szeretném őket.[ Szerkesztve ]
-
pc-user
senior tag
válasz Wannacoke #12303 üzenetére
Értem, köszi.
De most eszembe jutott valami! Régi kazettás deckeken van lehetőség mikik csatlakoztatására és előerősítésére. Nyilván ki kell próbálni, de azért megkérdezem, hogy ha a kapszulás elektret mikrofonokat oda csatlakoztatom, kell-e még valamilyen plusz alkatrész hozzá, vagy direktbe beköthető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest