Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz Bile Demon #68535 üzenetére
Én a nyáj immunitásban hiszek (linux és mac user )
Más: köszi a hálós tippeket, először teljesen szétkapom,kitakarítom aztán adok neki egy harit.
Próbáltam lecserélni a cpu ventit egy csendesebbre, de a csatlakozó nem stimmel. 4 pines, de szélesebb fehér, a venti felől a csatlakozó 2 szélén van a kis "kiállás", ami az alaplapon lévő vájattal egybevág. Maga a csatlakozó 6 pines, abból a 2 szélső üres, így jön ki a 4. Az új ventin a csati 4 pines, olyan széles is, és máshol van a kiállása is. Lefaragtam a kiállásokat, rádugtam, de nem megy. Kibasztam a kukába. Ráadásul a Bios is sír, hogy kvázi nincs hűtés (rögtön induláskor, gondolom nem megy át a checken). Visszament nyilván a régi venti.
A gép régi 2009-es, HP Proliant G6.A cél: le akarom halkítani a ventit. Újrapasztáztam, kitakarítottam, semmi változás, gondolom egy szervernél ez nem volt szempont, hogy csendes (is) legyen.
A: Bios szinten nem tudok játszani a ventivel, ha valalki tud valami advanced bios bill kombót, ahol ebbe is belenyúlhatok, az jó lenne.
B: Milyen venti lehet ezzel kompatibilis, ami csendesebb?
C: Engedjem el a 'csába és inkább rakjam ki a nevem a betűtésztából?[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manjaro Linux
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs