- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #21036 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ez nem idiótaság, csak azt amit az elektronika tanárom is, mindent idióta biztosra kell tervezni.
Amúgy igazad van, nálam már nyitott kapukat döngetsz, azzal amikor elmondtad hogy nincs ágak közt védelem egyből le is beszéltél a 7V-os meghajtásról (felfogtam a lehetséges következményeket, tudom mit jelenthet egy 3.3-ra tevezett fogysztónak a 12V).
Szerintem kiegyezhetünk abban, hogy nem fogok 7V-ot használni (mert kezd elszaporodni az offtopic hozzászólás), marad egy 12V + 3.6V zener dióda páros. késöbb lehet mégis csinálok egy hőérzékeny szabályzót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest