- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
daninet #90933 üzenetére
#90931 lemmy71, #90932 pjen, #90933 daninet
Igen, én is találtam már hasonló forgórészeket, sajnos nem túl sokat, pl. viszont méretre nem stimmelnek. Egyébként nem gondolom, hogy túlterheltem volna, ahhoz képest alig volt használva. Egyszer tavaly ugyan elkérte a fater is, nem tudom, hogy ő mit csinált vele, az óta most használtam volna először és el is vágtam vele pár fát, de elkezdett fura hangja lenni és megállni.
Én is használtam így, igaz nem variáltam túl, mármint szíjtárcsával stb. hanem simán hanyatt fordítva beleültettem egy régi hangfal dobozábaMi az a hardy, tengelykapcsoló, vagy mi?
Igen, a párján, mármint a fogaskeréken nem túl sok sérülés van
Amennyiben vannak ilyenek az aliexpress-en, akkor tényleg rá kell jönni, hogy kell rákeresni mert én is próbáltam már, de nem hogy pont ilyet, még csak hasonlót sem találtam. Igaz nem variáltam túl a keresést, lehet először azt kellene megtudni, hogy minek nevezik az ilyen alkatrészt hivatalosan angolul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BMW topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden, ami hőszivattyú
- BorosPoH!ár
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest