- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hideyoshi
tag
Köszi, megoldottam a következőképp:
Egy 8cm Zalmant betettem a vinyók elé, ez befele fúj. Ezzel kb 5-7 fokkal hűvösebbek a vinyók. Még a melegedésre hajlamos Seagate is max 45 fok.
Egy másik 8cm Zalmant beraktam a táp alá hátra, az kifele fújja a levegőt. A ház oldalába meg vágtam egy lyukat, oda tettem a 12cm -es halk ventit. Ez épp a hidat, ramokat leheli.
Így elértem, hogy full terheléssel max 56 fokra megy fel a proci. A deszka is 5 fokkal hűvösebb. Pedig a szobában is melegebb van, mint az első méréskor. -
Hideyoshi
tag
Az én házam sima hagyományos ház. Van összesen 3 ventim. Egy 12cm Coolink Ultra ez 750-et pörög csak de hangtalan. És 2db 8, vagy 9 cm Zalman. Ezek már pörgősebbek. Hogy helyezzem el őket, hogy a vinyókat is hatékonyan hűtsék, fullon 45-50 fokosak is voltak már, illetve a procit. Ez Athlon 3200+. Igloo 7200 hűtővel, terhelten 60-65 fok is néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest