Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hattrickuser
aktív tag
Ha a BIOS frissítésig nem volt gond sem a hanggal, sem a hőmérsékletekkel, akkor valószínűleg visszaállt minden alapértelmezett beállításra, neked pedig volt beállítva egy "silent" vagy egy csendesebb "manual" mód a ventilátorok fordulatszámának szabályozására a "normal - standard" alapértelmezett helyett. Első körben nézz rá a BIOS-ban. Illetve, ha leszeded a gépház oldalát és belefülelsz, akkor meghallgathatod, hogy egyértelműen melyik ventilátor(ok) okozza(ák) a zavaró hangot.
Windows alatt a Fan Control [link] program is tud segíteni. -
Grave_444
nagyúr
Itt az is kérdés egyáltalán hogyan tud hangos szintre emelkedni. Úgy illik beállítani, kialakítani a hűtést, hogy legnagyobb terhelésen is halk maradjon a lehető leghűvösebben. Legalábbis erre kell törekedni.
Nem lehet csak egy halkabb profil kéne vagy melegek is a hardverek? Nyilván ha nem 12-14cm-es vagy nagyobb ventilátorok vannak nehezebb a helyzet.
Most nézem milyen ház. Már mindent értek.
-
dqdb
nagyúr
4 pines csatlakozóra is rá tudsz kötni 3 pines ventilátort, ehhez nincsen szükség semmiféle adapterre, és az alaplapi csatlakozó kialakítása is olyan szokott lenni, hogy el sem lehet rontani.
A lábkiosztás alapján SYS_FAN3 nem szabályozott, az arra csatlakoztatott ventilátor mindig maximális fordulatszámon fog menni. A másik két SYS_FAN ugyan 4 pines, de nem PWM-es, hanem feszültséggel szabályoz, ami neked tökéletesen megfelel.
Vegyél egy Y kábelt, azzal kössél két ventilátort a SYS_FAN1-re, a harmadikat pedig egyedül a SYS_FAN2-re.
-
dances
tag
Üdv!
Nekem is cserélnem kellet már a TX3 -on a ventit.
Nálam nagyon hamar, kb 7500 üzemóra után már hangossá vált.
Én egy
Coolink Swif2-920 -ra
cseréltem, és nem bántam meg.
Igaz ez csak 3 pines, de ugyanolyan lapod van, mint nekem, és BIOS -ban lehet állítani, hogy a CPU venti 3 vagy 4 pines.
Én max fordulaton járatom, de még így is sokkal halkabb, mint a lecserélt CM Blademaster.
Ha ügyes vagy, a csere megoldható a borda leszerelése nélkül is, de ehhez türelem és ügyes kéz kell. -
HollyBoni
veterán
Mekkora fordulaton megy a 3 coolink? Nekem van egy zold 1000-es fordulaton porgo 8 centis coolink ventim, ha odateszed melle a fuled meg akkor sem hallod a hangjat. Enyem is 2-3 eves.
Az sem tul meggyozo hogy "szerintem a hazventik okozhatjak" miert nem derited ki pontosan? 2 perc.
-
xmasterteam
tag
Ezért jók a táp ventik.
Igaz, hogy öregek, meg hangosak, de nekem még eddig sose haltak meg. A swif az tényleg jó ház venti. Sok pozitívumot írnak róla, de szerintem a silverstone ventik sem olyan rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megnevettettet a késői halálészlelésed...
Igaz, hogy öregek, meg hangosak, de nekem még eddig sose haltak meg. A swif az tényleg jó ház venti. Sok pozitívumot írnak róla, de szerintem a
Grózi