- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
Szerintem így szerintem úgy, ne haragudj de nem tanácsokat, venti helyeket meg okítást kértem. Egy csomót gugliztam és nem találtam ekkora ventit. Ezért gondoltam megkérdezem, hogy egyáltalán lehet-e venni bízva az itteni öreg motorosokban. Amúgy meg ha én hasraütésre mondtam a hangját akkor te honnan tudod, hogy nincs értelmes 40-es.
Olvasgatva a fórumokat sokakat zavar már a 20dB feletti zaj egy 20 centis venti adatlapján meg 30 dB-t láttam.
A Yuotube-n láttam egy tesztet ahol ki-be kapcsolták az AeroCool 40-es ventijét. A srác szerint gyakorlatilag hangtalan. A proci hőmérséklete meg 5 fokot csökkent.
Hangsúlyozom nem ez a lényeg, így terveztem így akarom megcsinálni és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest