- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi7887
aktív tag
Á, dehogy.. sajnos nem akkor kelek, legalább egy órával előtte
Ha igaz az a 26-30 fok, szerintem az pont ideális.
Nekem a lapom hőmérséklete 45C fölé ment, és arra már a saját programja is vinnyogott, ezt egyébként nagyban elősegítette az, hogy a vidkártya hűtése meg passzív volt és a levegő egyáltalán nem mozgott a házban.
Szerintem ha nem éri el a 35-40 fokot nem igazán érdemes babrálni. A hűvösen szerintem tovább tartanak az alkatrészek, dehát ez nemcsak számítógépekre igaz, hanem bármi másra is.
Szerintem hosszú távon érdemes olyan házat venni, ami nagyobb, stabilabb, kevésbé rezeg és jól szerelhető ventillátorral.(Ezt csak azért mondom, mert nekem nagyon hasonló volt mint a tiéd, lecseréltem és most látom a különbséget.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest