Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Danex #6342 üzenetére

ok, amit leírtál, de:

engem totál hidegen hagy, miket írkálnak decibel adatokat a gyártók. még igazak is lehetnének, de hiába, amikor a keltett szélzaj a fordulat csökkentésével össze-vissza változik. tekerem le, és van zaj, (suhogó, sípoló), ami akkor jön elő. tovább tekerem, eltűnik, majd megint előjön...) - ezek 20-40 centiről hallghatóak csak, de akkro is vannak...
    tehát a fordulat csökkentésből db-elt számolgatni lineáris módon lehet, de nem kapunk valós végeredményt...

3 pines-t rákötöm tápról a zalman potira, és úgy szabályozom. mechanikusan. igaz, így nem látom képernyőn a fordulatot. tehát én sem vacakolok 4-esekkel.

valamit elírtál, mert a 30%-on mindkét ventire 460-at hoztál ki...
    ha osztunk, szorzunk, akkor:
    1200 -> 360
    800 -> 240

egyénként azt akarod mondani, hogy a megadott alapfordulat 30%-a kb. az elindulási határ? akkor a 800-as sflex-nek is kéne ennyin mennie?

mert most eljátszottam a 800-as s-flex-szel. raktam az egyik lapátra fehér szigszalgot. lámpával megvilágítottam. potit visszateketem odáig, ahol még a gép indulásával 0-ról elindul. és kb. 6-ot fodul mp-enként, ami 350-400-as fordulatot jelent.
    lejjebb már nem mindig indul el 0-ról. ha már megy, nem áll le, de nem indul el...

Új hozzászólás Aktív témák