Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
csonti07 #5186 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen alaplapod van, de nekem az alaplapom tud szabályozni 3 és 4 pines ventit is. Ha van 4 pines csatlakozó az alaplapon, akkor biztos tudod, a 3 pines már esetleges.
Az ideális szellőzése a házadnak még az is befolyásolná, hogy milyen VGA és CPU hűtőd van. Utánanéztem a házadnak és azt nem értem, hogy előre hogyan akarsz berakni 2 ventit? Oda csak egy 14-es vagy 12-es fér, ahogy nézem.
Oldalra meg teljesen rossz lenne, ha beraknál ventit, felbolygatná a házad szellőzését, talán rosszabb eredményeid is lennének, de hogy hangosabb lenne az biztos.Alapból egy ideális megoldás lenne, ha előre és hátulra is raknál 1201-es Swif 2-t. Ha nagyon akarod a 120p-t, akkor azt hátulra rakd, mert általában azzal többre mész, ha hátul a nagyon légszállítású venti.
De mint írtam, ez függ a VGA és a CPU hűtéstől is.Himym: Értem, így már teljesen tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V1 RGB Fehér
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V2 RGB
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest