Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz Grózi #28270 üzenetére

Nem ajánlottam én Corsair SP szériát(csak annyit mondtam hogy nem olyan vészesen rossz ahogyan te azt ellenzed, és írtam is hogy túl van árazva)

És akkor a lényegre térjünk rá! sz.tem a legrégebbi és leg korrektebbül tesztelő oldal a coolingtechnique.com ők elég rendesen és nem pancser módon tesztelnek és már lassan 10.éve foglalkoznak a témával! Minden tesztnél AZONOS módon és eszközzel végzik a méréseket, tehát PL 2 eltérő ventit a saját tesztjükhöz nagyon jól össze lehet hasonlítani!
    És amit ők teszteltek és van olyan típusú ventim valóban úgy van ahogy a tesztjeikben látni-hallani!

Próbáltam olyan tartományt kijelölni, ami közel mindegyik teszten megtalálható 960-980 és 1320-1350.RPM

Kezdjük a neves eLoop B12-PS el!

a vitatott Corsair ML 120

a másik kedvencetek a WB2 Plus

jöjjön a le szarozott BitFenix Spectre PRO PWM

végül a közepesnek mondott Scythe Grand Flex 1600 RPM

És egy összesített kép mind az 5 versenyzőről a könnyebb össze hasonlítás végett

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ha megnézed az eLoop és a Grand Flex 1600 eredményeit, láthatod hogy MINDEN tekintetben jobb a Grand Flex is (halkabb, nagyobb a légnyomása és a légszállítása is) nem kell a drága Corsair ML széria sem , és nincs motor hangja sem mivel van ilyen típusom!

tudom most mi jön majd válasznak...., de hidegen hagy nekik jobban hiszek mint itt bármelyik fórum társnak, itt a fórumban egyik kollégának sincs olyan tapasztalata ventikkel mint a fenti oldal tesztelőinek, és van itthon jó pár(8-10.féle) olyan ventim amit teszteltek és ténylegesen hiteles amit leírnak!

Új hozzászólás Aktív témák