- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Egyfajta "gazdakör", max. 30 tag, akik tudnak chat-en beszélni egymással és kérni egymástól árukat. Az utolsó frissítés óta a hajóban kérhető +1 ládára segítség, amibe csak az adott szomszédságban lévő tagok rakhatnak bele.
Jó dolog, ha jó csapatot talál az ember. Rengeteg van belőle, tele gyökerekkel is. Én meguntam a megbízható és segítőkész csapat keresését, inkább csináltam egy sajátot, ahol az asszonnyal ketten ga(rá)zdálkodunk.
-
Atlantis
veterán
Sejtettem, hogy a halra gondoltál.
Múltkor volt egy koma, aki azt kérdezte, hogyan tud sót szerezni...eltelt egy fél óra, mire rájöttem, hogy fehér cukorra gondol.
Hát igen, az elején a pénz a szűk keresztmetszet, én most 58-as szinten vagyok és már kínomban dekorációra meg hasonló szarságokra költök. .
-
csabám
addikt
Sok kérdés érkezett a farom átvitelről eszközök között, ezért most megpróbálom összefoglalni a teendőket.
Az új eszközön töltsd le a játékot.
Valamilyen módon azonosítsd magad (azon módot válaszd ami az előző farmodon is volt) lehet: Facebook, Apple Game Center, vagy androidon Google + fiók. Akár többi fiókkal is bejelentkezhetsz a játékba, így a farmodhoz mindegyik fiók hozzá lesz rendelve!
A játék meg fogja kérdezni, hogy folytatod e a régi farmod!
Válaszd az igen lehetőséget!
Ez után a megerősítő mezőbe nyelvtől függően a megerősítés szót kell beírni (angol nyelven: CONFIRM) –nagy betűvel! A képen a bekeretezett helyen elhelyezkedő szót kell beírni! (minden nyelven más)Amennyiben azt választod, hogy nem folytatod a farmot, akkor az törlődik, és elvész, de nem véglegesen.
Visszaállításról a következő kérdésben…
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest