Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Egyfajta "gazdakör", max. 30 tag, akik tudnak chat-en beszélni egymással és kérni egymástól árukat. Az utolsó frissítés óta a hajóban kérhető +1 ládára segítség, amibe csak az adott szomszédságban lévő tagok rakhatnak bele.
Jó dolog, ha jó csapatot talál az ember. Rengeteg van belőle, tele gyökerekkel is. Én meguntam a megbízható és segítőkész csapat keresését, inkább csináltam egy sajátot, ahol az asszonnyal ketten ga(rá)zdálkodunk.

-
Atlantis
veterán
Sejtettem, hogy a halra gondoltál.
Múltkor volt egy koma, aki azt kérdezte, hogyan tud sót szerezni...eltelt egy fél óra, mire rájöttem, hogy fehér cukorra gondol. 
Hát igen, az elején a pénz a szűk keresztmetszet, én most 58-as szinten vagyok és már kínomban dekorációra meg hasonló szarságokra költök. .
-
csabám
addikt
Sok kérdés érkezett a farom átvitelről eszközök között, ezért most megpróbálom összefoglalni a teendőket.
Az új eszközön töltsd le a játékot.
Valamilyen módon azonosítsd magad (azon módot válaszd ami az előző farmodon is volt) lehet: Facebook, Apple Game Center, vagy androidon Google + fiók. Akár többi fiókkal is bejelentkezhetsz a játékba, így a farmodhoz mindegyik fiók hozzá lesz rendelve!
A játék meg fogja kérdezni, hogy folytatod e a régi farmod!
Válaszd az igen lehetőséget!
Ez után a megerősítő mezőbe nyelvtől függően a megerősítés szót kell beírni (angol nyelven: CONFIRM) –nagy betűvel! A képen a bekeretezett helyen elhelyezkedő szót kell beírni! (minden nyelven más)Amennyiben azt választod, hogy nem folytatod a farmot, akkor az törlődik, és elvész, de nem véglegesen.
Visszaállításról a következő kérdésben…
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest