- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
szimisi #16117 üzenetére
Eleinte csillagozásban ne várj tőle sokat. Alacsony erőnléttel fog edződni. Na de majd egyszer...
Zs
Ui.: természetesen hosszútávra vettem, nem csak 1-2 hétre, aztán eladásra. Ezért is mentem az árbecslés felé a licitben. Ilyenkor nem érdekel. A képesség nem rossz, a spec meg tökéletes (pont ez hiányzott már csak szélről).
-
zsolli
addikt
válasz
szimisi #16109 üzenetére
Tényleg ne haragudj
Természetesen nem miatta akadtam rá. Most nem emlékszem, de vagy szombat hajnalban, vagy délután licitáltam rá.
Most megnéztem egy másik srácot (még valakin van licitem), arra tegnap este licitáltam.
Nem is rémlett, hogy néztem már a srácot miattad. Bocsánat, mostanában nagyon sok fiatalt megnéztem (nem úúúúgy r0by!!!
), és már össze van keveredve minden
De tényleg írhattál volna játékon belül
Annyira az utolsó pillanatban értem haza, hogy a PH-t be sem hoztam, főleg, hogy harc volt a srácért.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
szimisi #16109 üzenetére
Basszaaaaaaaaameg!!!
Ne haragudj
Írhattál volna játékon belül pm-et
Most adtam el 2 kp-mat, és kerestem még szélre egy jól fejelőt. Nem hiszem el, pont Ő volt aki megtetszett. Ha jól rémlik, nem is nagyon volt más.
Fenébe
Én meg megnéztelek, de még nem tudtalak beazonosítani
Nos, ha ez vigasztal, jó bánásmódban fog részesülni. Most kap 1-2 edzés átadást, utána 5% erőnléttel jsz-t, igaz 50%-os edzett poszton. Majd amikor a remek suhancaim belül elérik a titáni szintet (2-3-4 szezon most nem kalkuláltam ki), akkor megyünk tovább átadásra.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
szimisi #16106 üzenetére
Nem akarok nagyon beleugatni, de szerintem komolyan gondolja
2-3 szezonon belül adni fog neki kp. edzést, olyat fog ütni ez a játékos majd akkor tájt..
És most van is több mint 1 milliárdja.., szóval valami komoly indoklással kellene, hogy itt előálljAz, hogy nevelőegyesület, nem játszik
De valaki megszorongathatná már a tökét, vagy a tökeit, nem is tudom... -
zsolli
addikt
válasz
szimisi #16076 üzenetére
Azt mondják, hogy ha nem kell osztályozóra a TS-sel tartalékolni, akkor uccsó bajnokin "kötelező" a MOTS
Amúgy a Hatstat különbség nem függ össze a győztes kilétével. Jó párszor győztem le nálam magasabb értékelésű csapatokat, és a poén, hogy az esetek többségében esélyesebb is voltam, tehát nem csak Olaf kedvezett.
Pl. legutóbb itt: 383878198.
HTEV szerint 47% esélyem volt a győzelemre, az Ő 40%-val szemben.
Így most nehéz kibogarászni a dolgokat, de alaposan kielemeztem ám, és sejtettem mikor kiket fog cserélni. Ezeket le is reagáltam, mind képességben, mint specben. Igaz, az egyik cserém hamarabb jött létre, mert lesérült egy játékosom
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Yettel topik
- Nintendo Switch
- Futás, futópályák
- Peugeot, Citroën topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest