Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Mellesleg nem beszéltünk a csoportjainkról.
Nálam a 2 feljutó közül az egyik verhetőnek tűnik, a másik keményebb dió lesz.
A ligám továbbra is olyan csapatokkal van tele, akik javarészt erősebbek nálam, így 3 esélyesek a meccsek, sőt, 1-2 helyen igen erősen az ellenfél az esélyesebb.
A mumusomról sem szabad megfeledkezni. Az utolsó 2-3 meccsen jóval esélyesebbként is csak a döntetlent tudtam kiharcolni, így Ő is a 3 esélyes kategóriába sorolható.A ligám jelenlegi 2. helyezettje nagy valószínűség szerint abbahagyta a játékot. Ez azt jelenti, hogy a szezon második felében, a visszavágónál lesz bot (ha addig meg nem gondolja magát). Most úgy láttam, hogy a legutolsó elmentett felállásában állt ki a kupán. Ez gyengébb mint az "A" felállás, de azért abban is vannak erős posztok. Tehát talán nála, és az egyik feljutónál tudok pontokat szerezni.
A többi meccsen meg majd dönt a csapat-forma, felállás, taktika, meccsmotor és randomZs
Ui.: Ti hogy álltok a hűséggel? Nálam a srácok nagy része igen magas hűségbónuszt képvisel. Igaz, tudtommal a mostani szezonban a hatásnak csak kb. a felét fogjuk látni.
Kíváncsi vagyok, mire lesz ez elég. Ügye én jsz-t edzek, ami egyre erősebb nálam, emiatt a többiek is be-beújjítottak igen erős kp-kat. Az előnyöm, hogy a srácaim régóta vannak nálam, és közel vannak a 20-as hűséghez. Úgy emlékszem jellemzően 19-esek most. A 2 szélsőm meg 20-as. Ráadásul az egyik anyaegyesületi bónuszt is kap.
Az idősebb védőim is aránylag jól állnak, ráadásul a legjobb védőmet nemsoká megteszem edzővé, így Ő egyből 20-as lesz, és anyaegyesületit is fog kapni. Kérdés, hogy szombat délelőtt lesz-e annyi pénzem...
Azt hiszem edzővé konvertálásnál nem lehet mínuszba menni, akkor viszont szopacs van -
zsolli
addikt
Ne aggódj, meglesz ennek a böjtje. Lehet, hogy már most szombaton
Amúgy azért nem voltam elájulva, mert a kedvenc kp-m és szélsőm kezdi a formacsökkenést.
A kp-m az előző szezont nagy részét remek és jó formában vitte végig. Most lement középszerűre. Ő az egyetlen a csapatból, aki már világklasszis jsz-ből. Bár valószínű, hogy a jövő heti edzésnél 1-2 srác is meglépi a 13-as szintet.
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest